Mercedes-AMG S65 Cabriolet: Ισχυρή & όμορφη

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 6λιτρος V12 Bi-Turbo κινητήρας

  • -
  • -

Η Mercedes-AMG σας παρουσιάζει την κορυφαία S-Class στην ανοιχτή της έκδοση, την οποία ονομάζει S65 Cabriolet. Παρά το downsizing που ακολουθεί ο όμιλος της Daimler, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να εφαρμόζεται στο στρατόπεδο των AMG μοντέλων. Το νέο «ανοιχτό» μοντέλο τροφοδοτείται από τον ισχυρό V12 Bi-Turbo κινητήρα των 6 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 630 ίππους και 1.000 Nm ροπής και συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων (AMG SPEEDSHIFT  7G-TRONIC). Τα ασύλληπτα τεχνικά χαρακτηριστικά του μηχανολογικού συνόλου, καθώς και το σύστημα τετρακίνσης έχουν τη δυνατότητα να δείξουν στο ταχύμετρο της S65 Cabriolet τα 100 km/h από στάση σε μόλις 4,1 sec, ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Επίσης, υπάρχει ένα επιπλέον πακέτο AMG που αυξάνει τον περιορισμό που αναφέραμε στα 300 km/h.

Μιας και είναι cabrio, η Mercedes προσφέρει την τεχνολογία AIRCAP και το AIRSCARF, τα οποία μειώνουν τον στροβιλισμό στην περίπτωση που είναι «ανοιχτή» και σου ζεσταίνει τον αυχένα μέσω των αεραγωγών που βρίσκονται στα μπροστινά καθίσματα αντίστοιχα. Επίσης διαθέτει θερμαινόμενο υποβραχιόνιο και το «έξυπνο» κλιματισμό.

Η Mercedes-AMG θα ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες από τις 4 Απριλίου με το μοντέλο να ξεκινάει την εμπορική του πορεία το καλοκαίρι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...