Είσαι το νέο Renault Megane coupe;

Η «καυτή» εκδοχή του γαλλικού μικρομεσαίου μέσα από τα μάτια ενός digital designer

  • -
  • -

Μετά την επίσημη παρουσίαση του hatchback μοντέλου της γαλλικής φίρμας, οι σκέψεις μας δεν σταματούν όμως εδώ, μιας και περιμένουμε το λανσάρισμα και της coupe έκδοσης του νέου Megane. Κάποιοι σχεδιαστές δεν έμειναν όμως μόνο στις σκέψεις, αφού αποφάσισαν  να αποτυπώσουν τις ιδέες τους στην οθόνη του υπολογιστή.

Το νέο Renault Megane με κάθε λεπτομέρεια

Η Χ-Tomi Design δημοσιοποίησε μία ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία για το πώς θα είναι το «καυτό» coupe της γαλλικής εταιρείας με πακέτο GT. Αναμφίβολα, το μοντέλο βγάζει ένα άκρως σπορτίφ χαρακτήρα, ενώ φαίνεται να πατάει επάνω σε 18 ιντσών ζάντες. Κάτω από το καπό αναμένεται να βρει τη θέση του ο 1.6 turbo κινητήρας TCe με τους 205 ίππους, ο οποίος συνδυάζεται με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη EDC 7 σχέσεων και το σύστημα τετραδιέυθυνσης. Φυσικά, όλη η γκάμα των κινητήρων θα είναι διαθέσιμη για την coupe εκδοχή.

Η Renault κρατάει σιγή ιχθύος για το σπορ της μοντέλο, ωστόσο εικάζουμε ότι το hot μοντέλο θα παρουσιαστεί μαζί με το Sports Tourer (station wagon) κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο χρόνο

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...