Cadenza: Μια λιμουζίνα από την Kia

Το Cadenza είναι το νέο μεγάλο μοντέλο της Kia στην πολυτελή κατηγορία

  • -
  • -

Την αποκάλυψη του K7 όπως είναι η ονομασία του στην αγορά της Κορέας ή αν θέλετε ευρύτερα γνωστό ως Cadenza, έκανε η Kia. Στόχος της εταιρείας με αυτό το μοντέλο είναι να μπει στην κατηγορία των μεγάλων μοντέλων σε διαστάσεις και κύρος. Η σχεδίαση προέρχεται από το ευρωπαϊκό κέντρο της εταιρείας και έχει τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της φίρμας, όπως η νέα μάσκα και τα φωτιστικά σώματα LED.

Τεχνικές πληροφορίες σχετικά με το Cadenza / K7, δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, ωστόσο, αναμένεται να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο σε όλες τις διαστάσεις του από τον προκάτοχό του, λίγο πιο χαμηλό και σημαντικά πιο αεροδυναμικό. Το 3.3 που διακρίνεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, κατά πάσα πιθανότητα υποδηλώνει τον κινητήρα νέας γενιάς V6 3,3 λίτρων με τις πληροφορίες να θέλουν την απόδοσή του να αγγίζει τους 370 ίππους και να συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εννέα σχέσεων, όπως στο Genesis G90.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του μοντέλου δεν υπάρχουν, παρά μόνο το σκίτσο που είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα. Σύμφωνα με αυτό διακρίνεται η τάση της εταιρείας για αναβάθμιση σε όλους τους τομείς, με ανώτερη ποιότητα, χρήση ξύλου και δέρματος στις πόρτες και την κονσόλα. Επίσης και όσον αφορά την τεχνολογία, θα διαθέτει μια μεγάλη οθόνη αφής με σύστημα infotainment. Το Kia Cadenza / K7 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...