Η Subaru παρουσίασε το Impreza Concept

Μια ματιά στο μέλλον της μας δίνει η Subaru με την παρουσίαση του πρωτότυπου Impreza Sedan

  • -
  • -

Τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Subaru εισάγει το πρωτότυπο Impreza Sedan. Δυναμικές γραμμές, που υπογραμμίζονται από την εξάγωνη εμπρός μάσκα και τα ιδιαίτερης σχεδίασης λεπτά φωτιστικά σώματα LED, τα οποία συνδυάζονται με προβολείς ομίχλης ανάλογου σχήματος.

Έντονα κεκλιμένη, για σεντάν μοντέλο, είναι η οροφή, με το τελείωμά της να δίνει την προοπτική ενός κουπέ μοντέλου. Η πόρτα του χώρου αποσκευών ενσωματώνει μια αεροτομή, ενισχύοντας τη δυναμική του μοντέλου, κάτι για το οποίο φροντίζουν και οι μεγάλοι τροχοί 19 ιντσών με ελαστικά 235/40.

Το μήκος του πρωτότυπου Impreza φτάνει τα 4.554 mm, το πλάτος του τα 1.778 mm και το ύψος τα 1.452 mm, φιλοξενώντας έτσι με άνεση πέντε ενήλικες, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, αλλά και την κοινή λογική.

Εκτίμηση σε πραγματικές συνθήκες θα γίνει αφού το μοντέλο προχωρήσει στην παραγωγή, με τη μορφή του νέου Impreza, κάπου προς το τέλος του 2016. Οι πληροφορίες σε αυτή τη φάση που έρχονται από τη Subaru είναι περιορισμένες. Σχετικά με τους κινητήρες αυτό που έγινε γνωστό, είναι ότι θα στη γκάμα του θα περιλαμβάνονται μοτέρ νέας γενιάς με έμφαση στην οικονομία και τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...