Η Alfa Romeo μιλάει στην καρδιά της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ 2015

Μοντέλα που δίνουν έμφαση στην οδηγική απόλαυση, παρουσιάζει η Alfa Romeo

  • -
  • -

Η Alfa Romeo παρουσιάζει τρία μοντέλα στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015, ένα σε κάθε κατηγορία, από τη μικρή των supermini, με την MiTo, σε εκδόσεις σπορ και οικονομικές, την μεγαλύτερη πιο οικογενειακή, αλλά πάντα ευχάριστη στον δρόμο Giulietta και τη μοναδική σε όλα τα επίπεδα 4C, με την καυτή εμφάνιση και τις εκρηκτικές επιδόσεις.
 

Η MiTo στην ειδική έκδοση Racer, με σύγχρονες στιλιστικές λεπτομέρειες, αλλά και στοιχεία από το ένδοξο παρελθόν της ιταλικής φίρμας διακρίνεται για το μοναδικό χαρακτήρα της. Την άλλη διάσταση του μοντέλου δίνουν οι εκδόσεις diesel, με έμφαση στην οικονομία, μέσα από τη χαμηλή κατανάλωση. Ο μικρός 1.3 JTDM-2 με τους 85 ίππους συνδυάζεται με αυτή την έκδοση, αλλά και την πλούσια εξοπλιστικά Distinctive.




Δίπλα στη MiTo, στέκεται η μεγαλύτερη Giulietta, που εφοδιάζεται με το τούρμπο κινητήρα βενζίνης 1.4 MultiAir, στην κορυφαία σε ισχύ εκδοχή του, με τους 170 ίππους και με προδιαγραφές ρύπων Euro 6. Σε αυτή την εξελιγμένη μορφή του, δίνει έμφαση στην απόδοση, συνδυάζοντας παράλληλα χαμηλή κατανάλωση και μειωμένες εκπομπές ρύπων.

 

Τις εντυπώσεις κλέβει αναμφίβολα η 4C, το μεγάλο αστέρι της Alfa Romeo και όχι μόνο. Εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της χωρίς να στέκεται μόνο εκεί. Ελαφρύ αμάξωμα, σε συνδυασμό με έναν τούρμπο κινητήρα 1.75 ειδικά εξελιγμένο για αυτήν, με απόδοση 240 ίππων, προσφέρει επιδόσεις που κόβουν την ανάσα και οδική συμπεριφορά, σημείο αναφοράς για σπορ μοντέλα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...