Jeep Renegade 1.4 Turbo 4x4 στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Δυναμική η παρουσία της Jeep, με πρωταγωνιστή το Renegade που έχει ήδη κερδίσει το κοινό. Δίπλα του η ναυαρχίδα της μάρκας, το Grand Cherokee αλλά και το αειθαλές Wrangler

  • -
  • -

Δυναμική η παρουσία της Jeep στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015 με πρωταγωνιστή το νέο Jeep Renegade που σηματοδοτεί την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία των μικρών SUV. Μεταξύ άλλων εκδόσεων του μοντέλου, παρουσιάζεται και το νέο Renegade Limited 4x4 με κινητήρα 1.4 Turbo που αποδίδει ισχύ 170 HP και εξοπλίζεται με το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων.



Οι παραπάνω εκδόσεις πλαισιώνονται από το θρυλικό για τις off-road ικανότητές του, Wrangler καθώς και από το Grand Cherokee, τον εκπρόσωπο της Jeep στην κατηγορία των πολυτελών SUV.



Παράλληλα με την έκθεση λειτουργεί και η πίστα δοκιμών Jeep Camp, που βρίσκεται στην Γλυφάδα Λ. Βουλιαγμένης 87, απέναντι από το κατάστημα της AutoOne. Ειδικές προσκλήσεις για δοκιμή των εκτός δρόμου δυνατοτήτων των μοντέλων Jeep στην πίστα, δίνονται από το περίπτερο της μάρκας στην έκθεση. Τέλος, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, προσφέρεται στους πελάτες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον και θα παραγγείλουν αυτοκίνητο Jeep, έως τις 31 Δεκεμβρίου, δωρεάν service για 5 χρόνια ή 75.000 km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...