3 Mitsubishi στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015

Επίσημη παρουσίαση για το ηλεκτρο-υβριδικό Outlander PHEV

  • -
  • -

Την πρώτη επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα του ηλεκτρο-υβριδικού Outlander PHEV πραγματοποιεί η Mitsubishi στην ελληνική έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015. Το παρών στο περίπτερο της ιαπωνικής μάρκας δίνουν ακόμη το προσφάτως ανανεωμένο ASX και το μικρό της γκάμας, Space Star.

Outlander PHEV

To Outlander PHEV είναι το πρώτο ηλεκτρικοϋβριδικό επιβατικό αυτοκίνητο με μόνιμη τετρακίνηση 4WD. Το σύστημα κίνησης αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες 80 ίππων, έναν που κινεί τους εμπρός τροχούς κι έναν στον πίσω άξονα, καθώς και έναν 2λιτρο βενζινοκινητήρα που δίνει κίνηση στους εμπρός τροχούς ή παίζει το ρόλο γεννήτριας. Τον ίδιο ρόλο παίζουν οι ηλεκτροκινητήρες κατά το φρενάρισμα, ανακτώντας ενέργεια για τη φόρτιση της μπαταρίας. Η συνολική αυτονομία ξεπερνά τα 880 km και οι εκπομπές CO2 είναι μόλις 42 g/km.

 

ASX

Εκτός από το Outlander PHEV, οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν τη δυνατότητα να δουν το νέο ASX, το οποίο μετά από 5 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στην αγορά ανανεώθηκε και διατίθεται με δύο κινητήρες που «κουμπώνουν» άριστα στην ελληνική πραγματικότητα: έναν πετρελαιοκινητήρα 1,6 λίτρων προδιαγραφών Euro-6 με ιπποδύναμη 114 ίππους και ροπή 270 Nm καθώς επίσης και ένα βενζινοκινητήρα 1.6 MIVEC ιπποδύναμης 117 ίππων και ροπής 154 Νm. Το ASX συνεχίζει να διατίθεται σε εκδόσεις με κίνηση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς.

 

Space Star

Το παρών στο περίπτερο της Mitsubishi δίνει και το μικρότερο μέλος της οικογένειας. Το Space Star αποτελεί την πρόταση της μάρκας στην κατηγορία μικρών αυτοκινήτων, με βασικά χαρακτηριστικά τα πολύ χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών CO2, καθώς και το συνδυασμό συμπαγών διαστάσεων με έξυπνη εκμετάλλευση εσωτερικών χώρων. Η γκάμα περιλαμβάνει δύο μοτέρ βενζίνης, 1,0 και 1,2 λίτρων με απόδοση 71 και 80 ίππους αντίστοιχα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...