Focus RS, EcoSport & Mustang στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015

Πολλά νέα μοντέλα και μερικές εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η Ford σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα περίπτερα της έκθεσης. Ανάμεσά τους και το νέο μικρό SUV, το πολυαναμενόμενο Ecosport

  • -
  • -

Το περίπτερο της Ford στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015 έχει έντονο premium άρωμα από τα νέα καταστήματα FordStores. Πολλά είναι τα νέα μοντέλα που κάνουν πανελλαδική πρεμιέρα, με έντονα τα στοιχεία περιπέτειας, υψηλών επιδόσεων και πολυτέλειας. Περιπέτεια υπόσχεται το ολοκαίνουργιο EcoSport που βάζει τη Ford σε μια νέα γι’ αυτήν κατηγορία, αυτή των μικρών SUV/ Crossover. Το EcoSport αναμένεται στην Ελληνική αγορά στα μέσα του 2016.





Σαν μαγνήτης τραβά τα βλέμματα των επισκεπτών το νέο Focus RS, το απόλυτο hot hatch που έρχεται πλέον τετρακίνητο και 2.3 turbo κινητήρα 350 ίππων. Ιδιαίτερη αίγλη στο περίπτερο της Ford δίνουν οι νέες Mustang Fastback και Convertible, οι οποίες διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά με κινητήρες 2.3 Ecoboost και V8 5 λiτρων που στέλνουν στους πίσω τροχούς 317 και 421 ίππους αντίστοιχα.



Για ανυπέρβλητη κομψότητα και πολυτέλεια φροντίζει το Mondeo Vignale, το πρώτο από τα μοντέλα της σειράς Vignale που είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν στους ιδιοκτήτες τους μία ολοκληρωμένη σειρά προσωποποιημένων και αποκλειστικών υπηρεσιών, αλλά και μοναδική εμφάνιση που συνδυάζει την κομψότητα με την κατασκευαστική αρτιότητα και την κορυφαία έκφραση πολυτέλειας της μάρκας Ford.


Από την έκθεση δεν θα μπορούσε να λείπει ο κορμός της γκάμας της Ford. Μιλάμε φυσικά για τα ανανεωμένα Fiesta και Focus, από τις κορυφαίες επιλογές το καθένα στην κατηγορία του, αλλά και για τα πολυμορφικά B-MAX, C-MAX, Tourneo Connect και Galaxy που διακρίνονται για την πρακτικότητα, την αποδοτικότητα και τις οικογενειακές τους αρετές.



Το σπορ στοιχείο είναι έντονο στο περίπτερο της Ford. Εκτός από το σκληροπυρηνικό Focus RS, το παρών δίνουν ακόμη τα δύο ST μοντέλα της μάρκας που προσφέρουν οδηγική απόλαυση και επιδόσεις χωρίς να θυσιάζουν την καθημερινή ευχρηστία.



Το Fiesta ST κινείται από τον 1.600άρη turbo Ecoboost που αποδίδει ισχύ 182 ίππων, έχοντας τον τίτλο του πιο fun to drive μικρού hot hatch. Το Focus ST από την άλλη πρωταγωνιστεί στα μικρομεσαία GTi χάρη στο καλορυθμισμένο πλαίσιο και τον 2λιτρο turbo Ecoboost των 250 ίππων.



Αποκορύφωμα είναι η Formula Ford με τον 1.000άρη Ecoboost που αποδίδει 205 ίππους! Το μονοθέσιο τρέχει στη Βρετανία, στο πολύ επιτυχημένο πρωτάθλημα MSA Formula Ford.




Η πληθωρική παρουσία της Ford στην “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015” ολοκληρώνεται με τις τετρακίνητες προτάσεις της γκάμας. Το μεσαίο SUV Kuga πλέον διατίθεται με νέους κινητήρες 1.5 Ecoboost βενζίνης με 150 και 182 ίππους και 2.0 diesel TDCi με 150 και 180 ίππους.



Το Ranger από την άλλη παραμένει ο πιστός σύντροφος του επαγγελματία και διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: με μονή καμπίνα, με διπλή και ως RAP Cab.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...