Fenyr SuperSport: Ο διάδοχος του Lykan

Η W Motors έχει στο στόχαστρο τη Bugatti Veyron;

  • -
  • -

Μετά το teaser στο οποία πιστεύαμε ότι πρόκειται για ένα πιο γήινο δημιούργημα, η W Motors αποκάλυψε και επίσημα το Fenyr SuperSport για την Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντουμπάι. Από τις φωτογραφίες του αυτοκινήτου, η φίρμα δεν φαίνεται να άλλαξε τη σχεδιαστική γλώσσα της μιας και υιοθετεί έντονα χαρακτηριστικά από τον… μικρότερό του αδερφό, το Lykan HyperSport. To νέο μοντέλο έχει τη δυνατότητα να αγγίξει τα 400+ km/h τελική ταχύτητα, ενώ η διαδικασία του 0-100 km/h μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 2,7 sec.

Εκτός από το αλουμινένιο πλαίσιο και την εκτενή χρήση του ανθρακονήματος, το νέο hypercar εφοδιάζεται με 6κύλινδρο 4λιτρο turbo μοτέρ δανεισμένος από την Ruf (Porsche), ο οποίος αποδίδει «από»  900 ίππους και 1.200 Nm ροπής. Το «από» στην προκειμένη περίπτωση δεν γνωρίζουμε ακόμα τι σημαίνει, αλλά είναι πιθανό το Fenyr να διαθέτει προγράμματα οδήγησης που ρυθμίζει αναλόγως την απόδοση του μοντέλου.

Η παραγωγή του θα περιοριστεί στις 25 μονάδες (περισσότερες από τον προκάτοχό του που ήταν 7) και το πιθανότερο είναι να είναι πιο ακριβό από 3 εκατομμύρια ευρώ, μιας και το Fenyr είναι πιο ισχυρό και γρήγορο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...