Fenyr Supersport

Ένα Lykan Hypersport για τους… «κοινούς» θνητούς

  • -
  • -

Η W Motors έγινε ιδιαίτερα γνωστή από το απίστευτα ακριβό της δημιούργημα, το Lykan Hypersport, το οποίο φέρει 740 ίππους και κοστίζει σχεδόν 3 εκατομμύρια ευρώ. Το συγκεκριμένο μοντέλο κατασκευάστηκε σε μόλις 7 μονάδες, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στην τελευταία ταινία Fast & Furious.

Ήρθε όμως η στιγμή που η W Motors ετοιμάζει ακόμα ένα ξεχωριστό μοντέλο, το οποίο πρόκειται να παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντουμπάι και θα το ονομάσει Fenyr Supersport. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το Fenyr θα πατάει επάνω στην πλατφόρμα του Lykan και θα χρησιμοποιεί το ίδιο μοτέρ twin-turbo 3.8 της Porsche. Ο στόχος της εταιρείας είναι να φτάσει τα 1.000 PS γι’αυτό και ο κινητήρας θα λάβει τις κατάλληλες επεμβάσεις, ενώ το συνολικό βάρος του μοντέλου θα περιοριστεί στα 1.200 κιλά.

Περιπολικό και το Lykan Hypersport

Σκοπός της W Motors δεν είναι να φτιάξει ακόμα ένα μοναδικό αυτοκίνητο, μιας και το Fenyr θα κοστίζει κάτω από 1 εκατομμύριο ευρώ και η παραγωγή του θα είναι 25 μονάδες ετησίως. Περισσότερες πληροφορίες όμως θα έχουμε στις 10 Νοεμβρίου, που θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι του Ντουμπάι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...