Honda Civic Type R: Πρεμιέρα στην Αυτοκίνηση

Τρεις ελληνικές πρεμιέρες θα πραγματοποιήσει η Honda στην Αυτοκίνηση 2015

  • -
  • -

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αναμένεται να βρεθεί το νέο Honda Civic Type R που θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση Αυτοκίνηση. Το εκρηκτικό μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας είναι το πρώτο αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί τούρμπο σε συνδυασμό με χρονισμό των βαλβίδων που χαρακτηρίζει τους κινητήρες της Honda.

Η απόδοση του φτάνει τους 310 ίππους και τα 400 Nm ροπής, το 0-100 km/ h να έρχεται σε μόλις 5,7 δλ. και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 270 km/ h! Επιδόσεις που κόβουν την ανάσα, αλλά και αισθητική που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Παράλληλα, δίπλα στο θηριώδες Type R θα βρίσκεται η τρίτη γενιά του πολυχρηστικού Jazz, με τις συμπαγείς διαστάσεις και τους μεγάλους χώρους.

Πρώτη επί ελληνικού εδάφους θα κάνει και το μικρό crossover HR-V, το οποίο διαθέτει την χρηστικότητα του Jazz, αλλά σε ένα νέο πακέτο, με ψηλό αμάξωμα, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, αλλά και σπορτίφ οδική συμπεριφορά. Τέλος, τη γκάμα θα συμπληρώσει το CR-V με τον 1.600άρη diesel κινητήρα, ο οποίος στο συγκεκριμένο μοντέλο αποδίδει 160 ίππους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...