Το SsangYong Tivoli πάει ακόμα πιο μακριά

Εμπλουτίζεται η γκάμα του μικρού κορεατικού crossover με μια έκδοση 4x4 που έχει και κλείδωμα διαφορικού

  • -
  • -

Στην Ελλάδα βρίσκεται η νέα πιο σκληροπυρηνική έκδοση του Tivoli με το σύστημα Active AWD με λειτουργία Lock Mode. Διαθέσιμη, με τιμή από 19.150 ευρώ και πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, επτά αερόσακους, αυτόματο κλιματισμό, οθόνη αφής επτά ιντσών με κάμερα οπισθοπορείας και αυξημένες δυνατότητες συνδεσιμότητας, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα και ζάντες αλουμινίου.

Η νέα έκδοση του Tivoli βασίζεται στην τετρακίνητη εκδοχή του μοντέλου που χρησιμοποιεί συνεκτικό συμπλέκτη. Η ροπή σε κανονικές συνθήκες περνάει στους εμπρός τροχούς, ενώ όταν το σύστημα διαγνώσει απώλεια πρόσφυσης, στέλνει ποσοστό ροπής, μέχρι και 50%, στους πίσω τροχούς.

Στην περίπτωση της έκδοση Active AWD Lock Mode, μπορείτε μέσω ενός πλήκτρου που είναι τοποθετημένο στην κονσόλα να επιλέξετε το κλείδωμα των διαφορικών. Αυτό είναι χρήσιμο σε δύσκολες και ακραίες περιπτώσεις και μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο με ταχύτητες κάτω των 40 km/ h.

Η νέα έκδοση του Tivoli διατίθεται με κινητήρες βενζίνες και diesel, 1,6 λίτρων, με απόδοση 128 και 115 ίππων αντίστοιχα και συνδυάζονται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...