O Giacomo Agostini στα Μέγαρα: Μια μοναδική εμπειρία

Ο Άνθρωπος, ο Ήχος, η Ουσία: όλα μέσα σε μερικές μόνο ώρες! Δυστυχώς όμως, για μια ακόμα φορά, οι φίλοι των δύο τροχών έχασαν αυτή τη μοναδική εμπειρία, αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που μπήκαν στον κόπο να τιμήσουν τη ζωντανή ιστορία των αγώνων

  • -
  • -

Ο Ago είναι μια τεράστια προσωπικότητα και το απέδειξε στις λίγες ώρες που έμεινε στη χώρα μας. Ήπιε καφέ από κυπελάκι, μασούλισε τυρόπιτα, υπέγραψε βιβλία, έσπρωξε τη μοτοσυκλέτα του, έκανε τις βόλτες του στη πίστα και υπέμεινε για ώρες τις άλλοτε πετυχημενες και άλλοτε όχι ερωτήσεις των συναδέλφων. Απλός, ζεστός, ανθρώπινος, χωρίς κανένα ίχνος βεντετισμού, προσγειωμένος και πάνω από όλα ακόμα παθιασμένος με τους δύο τροχούς. Να δείτε την αγάπη που είχε (και την έδειχνε) για τη μοτοσυκλέτα του, σαν να ήταν το παιδί του!

 Όταν οι τρεις κύλινδροι ζεστάθηκαν και άρχισαν να λειτουργούν, εκλησίασμα, μυσθαγωγία, συγκίνηση για τη μοναδική στιγμή. Το να τρυπά τα αυτιά σου ο ήχος των τριών κυλίνδρων της MV Agusta, μέσα από τα ελεύθερα χωνιά, είναι μια μουσική που ο καθένας θα πρέπει να ακούσει τουλάχιστον για μια αφορά στη ζωή του. Δεν χορταίναμε, στριμωχτήκαμε όσο πιο κοντά γινότανε, τρέχαμε πίσω του να μην χάσουμε ούτε ένα ντεσιμπέλ και ας πονούσαν τα αυτιά μας.

Αισθανθήκαμε ευτυχείς που βρεθήκαμε εκεί, αν και ήμασταν λίγοι. Περιμέναμε ότι θα γινόταν «λαϊκό προσκύνημα» για τον 15 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, αλλά τελικά ήμασταν "εμείς και εμείς". Όχι ότι μας πείραξε αφού είχαμε τον Ago όλο «δικό» μας για μερικές ώρες, αλλά να, πιστεύαμε ότι θα τον τιμούσαν πολλοί περισσότεροι.

Όσοι δεν εμφανίστηκαν στη πίστα των Μεγάρων το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, έχασαν μια εμπειρία ζωής!      

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...