5 trendy Diesel για στυλ και οικονομία

Από μικρά 4x4 και supermini μέχρι οικογενειακά crossover

  • -
  • -

Στις δύσκολα οικονομικά μέρες που διανύουμε, η ζυγαριά επιλογής του υποψήφιου αγοραστή γέρνει συνήθως προς το diesel. Όλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την οικονομία που προσφέρει το πετρέλαιο. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που δεν είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν το ξεχωριστό στυλ στο βωμό της οικονομίας. Στην αγορά υπάρχουν μοντέλα που συνδυάζουν ιδανικά τις έννοιες trendy και diesel, όπως οι παρακάτω πέντε προτάσεις.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

CITROEN C4 CACTUS

Κινητήρας diesel: 1.6 BlueHDi 100 PS & 1.6 e-HDi AUTO 92 PS

Φτιαγμένο σε μικρομεσαία συνταγή με εσάνς crossover αλλά σίγουρα με τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα που βασίζεται στην λιτή κομψότητα και την λογική της δίαιτας σε βάρος και περιττές φλυαρίες της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας.

 

 

FIAT PANDA CROSS

Κινητήρας diesel: 1.3 MJT 80 PS

Το Panda 4x4 θα μπορούσε να παρομοιαστεί με τον ελβετικό σουγιά. Μικρό αλλά ευρύχωρο, κομψό για αστικές εμφανίσεις αλλά και ρωμαλέο στιλ για το βουνό, οικονομικό και ευέλικτο για τα σούρτα φέρτα εντός πόλης αλλά και αποδοτικό όταν ανακατεύεται με χώματα και λάσπες. Το Cross προσθέτει σε όλα αυτά το ιδιαίτερο στυλ.

 

 

LANCIA YPSILON MOMODESIGN

Ένα οικονομικό, ευχάριστο και κομψό καθημερινό αυτοκίνητο με σπορ στυλ. Το Υpsilon S Momodesign απευθύνεται σύμφωνα με τη Lancia κυρίως σε αντρικό κοινό, ωστόσο μάλλον δυναμικές υπάρξεις του ωραίου φύλου θα προσελκύσει περισσότερο.

 

 

NISSAN JUKE

Κινητήρας diesel: 1.5 dCi 110 PS

Το μικρό Crossover της Nissan κάνει αίσθηση χάρη σε στοιχεία όπως τα μυώδη φτερά, τα στενόμακρα φώτα και το σχήμα που παραπέμπει σε coupe. Η πρόσφατη ανανέωση το διατηρεί φρέσκο, νεανικό και ξεχωριστό.

 

 

RENAULT CLIO

Κινητήρες diesel: 1.5 dCi 75 PS & 1.5 dCi 90 PS

Για πολλούς το πιο ξεχωριστό σχεδιαστικά supermini, μέσα κι έξω. Το γαλλικό μοντέλο σε κερδίζει με το που βρεθείς πίσω από το τιμόνι του. Η οικονομία και οι επιδόσεις δένουν περίφημα με μια αποτελεσματική, επικοινωνιακή και ασφαλή συμπεριφορά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...