Fiat Toro: Ο βραζιλιάνικος ταύρος

Ένα επαγγελματικό όχημα με μοντέρνα στοιχεία στη σχεδίασή του παρουσίασε η Fiat Βραζιλίας

  • -
  • -

Μπορεί άνετα να αποτελέσει το αυτοκίνητο για όλες τις δουλειές, αφού συνδυάζει την πρακτικότητα με την αισθητική. Πρόκειται για το Fiat Toro, ένα όχημα ελευθέρου χρόνου, με τέσσερις πόρτες, χώρο για πέντε άτομα και μεταφορική ικανότητα που αγγίζει σχεδόν τον ένα τόνο, σύμφωνα με την Fiat Βραζιλίας, τη χώρα όπου θα κατασκευάζεται και θα διατίθεται, από τις αρχές του 2016.

Τολμηρή αναμφίβολα είναι η σχεδιαστική προσέγγιση της Fiat, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι το Toro είναι ένα επαγγελματικό όχημα. Στην πρώτη επίσημη φωτογραφία του παρουσιάζεται στην πλούσια εκδοχή του, με φώτα ημέρα LED, προβολείς ομίχλης, προστατευτικά αλουμινίου και αρκετές λεπτομέρειες χρωμίου.

Παρά το γεγονός ότι μοιάζει σημαντικά στο Jeep Cherokee, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να βασίζεται στο αδελφό μοντέλο Jeep Renegade και έχει μήκος σχεδόν πέντε μέτρα (4.915 cm). Εφοδιάζεται με έναν κινητήρα διπλού καυσίμου 1,8 λίτρων 140 ίππων και έναν ακόμα 2λιτρο diesel 170 ίππων. Η μετάδοση περνάει μέσω ενός χειροκίνητου ή εναλλακτικά ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων στους εμπρός τροχούς ή προαιρετικά και στους τέσσερις τροχούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...