Δύο νέοι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Οι δύο νέοι σταθμοί φόρτισης λειτουργούν ήδη, στο PLATANOS Parking στην Πλατεία Πλατάνου της Κηφισιάς και στο Polis Park στη Λεωφόρο Συγγρού

  • -
  • -
Δύο νέοι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων εγκαινιάστηκαν πρόσφατα, στο πλαίσιο ανάπτυξης του Δικτύου ΦΟΡΤΙΖΩ, του μοναδικού δικτύου, δημόσια προσβάσιμων, σταθμών επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα, που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιανουάριο του 2014.
Οι δύο νέοι σταθμοί φόρτισης εγκαταστάθηκαν και λειτουργούν, ήδη, στο PLATANOS Parking στην Πλατεία Πλατάνου της Κηφισιάς και στο Polis Park της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Λεωφόρο Συγγρού, σε συνεργασία με τις εταιρείες Πλατεία Πλατάνου Parking A.E. και Polis Park A.E. αντίστοιχα. Και οι δύο σταθμοί παρέχουν φόρτιση AC με ισχύ έως 22kW, δίνοντας τη δυνατότητα πλήρους φόρτισης από μία έως και τρεις ώρες στα μοντέλα οχημάτων με δυνατότητα ταχυφόρτισης σε εναλλασσόμενο ρεύμα.


Να σημειώσουμε ότι το δίκτυο ΦΟΡΤΙΖΩ έχει σήμερα 50 περίπου συνδρομητές και λειτουργεί 17 συνολικά σημεία φόρτισης σε όλους τους χώρους στάθμευσης της Polis Park στην Αττική, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo του Αεροδρομίου Αθηνών και στο Platanos Parking στην Κηφισιά.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...