BMW i3 με δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια

Συνεργασία της BMW i με τον Ενεργειακό Όμιλο ΗΡΩΝ

  • -
  • -

H BMW i και ο Ενεργειακός Όμιλος ΗΡΩΝ προχωρούν σε μια στρατηγική συνεργασία, που ως αντικείμενο έχει την παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας στους νέους ιδιοκτήτες BMW i3. Πιο συγκεκριμένα, κάθε νέος ιδιοκτήτης BMW i3, μπορεί να επωφεληθεί από την παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία μπορεί να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες του BMW i3 έως και για 100.000 km.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ BMW i3

 

Η παροχή δωρεάν ενέργειας αφορά σε δύο διαφορετικά σχήματα επιδότησης:

α) Παροχή δωρεάν ενέργειας για 20.000 km: Μοναδική προϋπόθεση σε αυτήν την περίπτωση, είναι ο νέος ιδιοκτήτης BMW i3 να συνάψει συμβόλαιο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με τον Ενεργειακό Όμιλο ΗΡΩΝ.

β) Παροχή δωρεάν ενέργειας για 100.000 km: Για τη συγκεκριμένη επιδότηση, υφίστανται δύο προϋποθέσεις:

  1. Ο νέος ιδιόκτητης πρέπει να συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ενεργειακό Όμιλο ΗΡΩΝ.
  2. Ο νέος ιδιοκτήτης οφείλει να φέρει επικολλημένο στο όχημά του, προωθητικό δημιουργικό του Ενεργειακού Ομίλου ΗΡΩΝΑ, για διάστημα 24 μηνών.

 

Η παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας έως και για 100.000 km, μπορεί να συνδυαστεί και με το νέο προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα της BMW Financial Services που προβλέπει μηνιαία δόση από 295 €/μήνα.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη συνεργασία BMW i - Ενεργειακού Ομίλου ΗΡΩΝΑ, καθώς και για την προνομιακή χρηματοδότηση της BMW Financial Services, μπορεί κανείς να βρει στην επίσημη ιστοσελίδα της BMW i, καθώς και επικοινωνώντας με το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών BMW i στο τηλέφωνο: 210 91 18 101 από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών) και από τις 09:00 έως τις 18:00.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...