Πώς θα ήταν η μοτοσικλέτα της Tesla;

Αν προσπαθούσαμε να φανταστούμε ποτέ την Tesla να περνάει στο στρατόπεδο των δύο τροχών τότε το δημιούργημά της θα έμοιαζε κάπως έτσι…

  • -
  • -

Ξεκινώντας να ξεκαθαρίσουμε ότι η παραπάνω μοτοσικλέτα δεν είναι πραγματική, όσο και αν την επιθυμούμε. Ένας ταλαντούχος νέος σχεδιαστής λοιπόν, ο Jans Slapins, δημοσιοποίησε το κόκκινο «θηρίο», αναφέροντάς το ως το Tesla Model S της μοτοσικλέτας.

Αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό  είναι φυσικά η εξωπραγματική σχεδίασή του, ενώ ταυτόχρονα η ηλεκτρική του «καρδιά». Η νέα τάση είναι πλέον τα ηλεκτρικά οχήματα που κατέχουν ένα κομμάτι της… πίτας και φυσικά η φανταστική μοτοσικλέτα δεν θα μπορούσε να εφοδιάζεται με τίποτα άλλο από έναν ηλεκτροκινητήρα 150 kW, ενώ διαθέτει προγράμματα οδήγησης: Race, Cruise, Standart και Eco, αναλόγως με την επιθυμία του αναβάτη. Η ρετρο-στιλ μοτοσικλέτα διαθέτει έναν αποθηκευτικό χώρο κάτω από το ρεζερβουάρ, που χωράει ένα κινητό τηλέφωνο και ένα laptop ή ένα κράνος. Φυσικά όλο το υπόλοιπο αποτελείται από στοιχεία μπαταρίας, πολλές καλωδιώσεις και τον ηλεκτροκινητήρα, χωρίς όμως να αναφέρει τίποτα σχετικά με την αυτονομία. Αλήθεια; Χρειάζεται να αναφέρει κάτι τέτοιο; Είναι μία φανταστική (κυριολεκτικά) μηχανή, γι’αυτό και μπορεί ο καθένας να συμπληρώσει τη δική του επιθυμία. Η αυτονομία του φτάνει τα ……. km με μόλις μία φόρτιση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...