BMW i Collection 2015

Συνδυασμός βιωσιμότητας και υψηλής αισθητικής

  • -
  • -

Η νέα BMW i Collection ακολουθεί τη φιλοσοφία βιωσιμότητας των i3 και i8 και προσφέρει λειτουργικά προϊόντα από βιώσιμα υλικά με ξεχωριστή εμφάνιση: από T-Shirts και καπέλο μέχρι μπουφάν unisex από ανακυκλωμένα υλικά και θήκες smartphone και Tablet από ανακυκλωμένωνα μπουκάλια ΡΕΤ με τσόχινη εμφάνιση και δερμάτινα στοιχεία επεξεργασμένα με εκχυλίσματα από φύλλα ελιάς! Η συλλογή προσφέρει ακόμη χρήσιμα αξεσουάρ για καθημερινή χρήση. Το παγούρι BMW i κατασκευάζεται από τιτάνιο, το οποίο εκτός από ελαφρύ είναι και εξαιρετικά ανθεκτικό. Tο BMW i Bluetooth ηχείο έχει εξάωρη αυτονομία μπαταρίας και βολική θήκη μεταφοράς, ενώ ακόμη και όταν η μπαταρία είναι άδεια, μπορεί να φορτίζεται με ηλιακή ενέργεια από τον ηλιακό φορτιστή BMW i. H βάση οργάνωσης γραφείου BMW i έχει επίστρωση ανοξείδωτου ατσαλιού υψηλών προδιαγραφών και ελαστικό πάτο που προστατεύει τις επιφάνειες από γρατζουνιές. Η επένδυσή της με τσόχινη εμφάνιση που κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα υλικά προστατεύει κάθε είδους αντικείμενο, από ψαλίδι μέχρι στυλό ή χάρακες.

Για λάτρεις και συλλέκτες μοντέλων αυτοκινήτων, η BMW i Collection προσφέρει ένα πολύ ξεχωριστό κομμάτι: Τη μινιατούρα BMW i8 σε κλίμακα 1:18. Με πόρτες που ανοίγουν προς τα επάνω, φυσικά, ελαστικά από καουτσούκ, ζώνες ασφαλείας από γνήσιο υλικό ζωνών, επενδυμένο χώρο αποσκευών και περιοχή ποδιών, αλλά και λειτουργικό τιμόνι, αποτελεί λεπτομερή απομίμηση του original μοντέλου σε κλίμακα 1:18.

Περισσότερες πληροφορίες για την ευρεία γκάμα των προϊόντων μπορείτε να βρείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW i.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...