Έτσι θα είναι το Renault Talisman coupe & station wagon;

Δυο σχεδιαστές του χώρου παρουσίασαν τις δικές τους εκδοχές σχετικά με την coupe και station wagon εκδοχή του νέου γαλλικού μεσαίου μοντέλου

  • -
  • -

Πρόσφατα, η Renault αποκάλυψε το νέο Talisman, το οποίο θα αποτελέσει ένα δυνατό ανταγωνιστή στη μεσαία κατηγορία. Φυσικά, δεν άργησαν όμως να κατακλείσουν το διαδίκτυο ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες που απεικονίζουν πως θα είναι η coupe, καθώς και η station wagon εκδοχή του.

Το Talisman coupe θα είναι ο αντικαταστάτης του Laguna coupe και είναι πολύ πιθανό να κρατήσει τις ελκυστικές γραμμές που θυμίζουν Aston Martin. Από την άλλη, η station wagon εκδοχή του (που είναι πιο κοντά στην παραγωγή) αναμένεται να διαθέτει περίπου 650 λίτρα χώρο αποσκευών (608 λίτρα έχει η sedan έκδοση), δηλαδή κάτι λιγότερο από το Skoda Superb Combi που μετράει 660 λίτρα. Αν και δεν είναι τίποτα επίσημο, περιμένουμε κάτω από το καπό να βρίσκονται τα ίδια μοτέρ που θα χρησιμοποιεί η sedan έκδοση.

Τόσο ο sedan όσο και η station wagon εκδοχή θα βρίσκονται στα μέσα του Σεπτέμβρη, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...