Δωρεάν… βουτιές!

Εκμεταλλευόμενοι τη ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση των ΜΜΜ , μπορούμε με μόλις 0 ευρώ να χαρούμε το μπάνιο μας σε κάποια παραλία της Αττικής

  • -
  • -

Επειδή το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων προσφέρει όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μέχρι την Παρασκευή (10/7) και λόγω της εποχής είναι ευκαιρία για μία μικρή απόδραση από την «πίεση» των ημερών με κατεύθυνση τις θάλασσες της Αττικής. Έτσι, αρπάζουμε το παγωμένο νερό από την κατάψυξη που είχαμε τοποθετήσει εχθές το βράδυ, μία πετσέτα θαλάσσης, ρακετούλες, αντηλιακό και βουρ για την παραλία.

Από ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε το μέσο και τη γραμμή που σας βολεύει για να φτάσετε μέχρι την παραλία με την παρέα σας και να χαρείτε τον ζεστό ελληνικό ήλιο, το μόνο που δεν θα μπορέσει κανείς να μας πάρει. Επίσης, υπάρχει εφαρμογή για το smartphone σας (Android & iOS) όπως η Moovit, η οποία βρίσκει στο στίγμα σας μέσω δορυφόρου και το μόνο που χρειάζεται είναι να ορίσετε τον προορισμό σας και αυτόματα σας παρουσιάζει την πιο γρήγορη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε με τη βοήθεια φυσικά των ΜΜΜ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...