ΝΕΟ HONDA CIVIC MODEL YEAR 2015

Νέα σχεδίαση, νέα τεχνολογία και νέα σπορ έκδοση για την ανανεωμένη οικογένεια Civic και Civic Tourer ΜΥ 2015 που είναι διαθέσιμη από 16.640 ευρώ με απόσυρση

  • -
  • -
HONDA CIVIC 2015

Το Honda Civic ανανεώθηκε για το 2015 και ακολουθεί μια αισθητά πιο σπορ σχεδιαστική προσέγγιση εξωτερικά. Φιλοσοφία που ακολουθείται και στο premium εσωτερικό με νέες ταπετσαρίες καθισμάτων και ραφές στα προσκέφαλα, νέες επενδύσεις θυρών με χρωμιωμένες λαβές και πίνακα ελέγχου σε μαύρο μεταλλικό. Σημαντική προσθήκη είναι και αυτή του συστήματος ήχου & ενημέρωσης Honda Connect που προσφέρει άνεση και συνδεσιμότητα με βασικές λειτουργίες όπως: AM/FM, DAB και Internet Radio, συνδεσιμότητα Bluetooth, internet browsing, δορυφορική πλοήγηση (προαιρετικά) και κάμερα οπισθοπορείας. Το σύστημα τρέχει με λειτουργικό Android 4.0.4 και προσφέρει τις οικείες λειτουργίες αφής ενός smartphone σε οθόνη 7 ιντσών.

Νέο μέλος στη γκάμα του Civic είναι η έκδοση Sport που διαθέτει πίσω αεροτομή στο χρώμα του αμαξώματος, μαύρη επένδυση οροφής στην καμπίνα, 17άρες ζάντες αλουμινίου και εμφάνιση που παραπέμπει στο κορυφαίο Type R. Όλα τα μοντέλα της σειράς 2015 Civic διαθέτουν στάνταρ το σύστημα City- Brake Active της Honda. Το CTBA χρησιμοποιεί τεχνολογία ραντάρ για σάρωση του δρόμου μπροστά και φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο αν ανιχνευτεί πιθανός κίνδυνος σύγκρουσης, βοηθώντας στην αποφυγή ή τη μείωση της σφοδρότητας των ατυχημάτων με μικρές ταχύτητες (κάτω από 32 km/h). Η αισθητική και τεχνολογική αναβάθμιση συνδυάζεται με τη γνωστή ευρυχωρία για επιβάτες και αποσκευές, με το πορτμπαγκάζ των 407 lt του Civic και 624 lt του Civic Tourer να παραμένει το καλύτερο στην κατηγορία.

 

Απόδοση, ασφάλεια και ευχαρίστηση

Το Civic ΜΥ15 διατίθεται με δύο επιλογές κινητήρων. Αμφότεροι συνδυάζονται με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ECO Assist και Idle Stop. Αιχμή του δόρατος αποτελεί ο 1.6 i-DTEC που είναι ο ελαφρύτερος diesel κινητήρας στην κατηγορία του. Αποδίδει 120 ίππους και ροπή 300 Nm, ενώ παράλληλα έχει κορυφαία κατανάλωση καυσίμου 3,6 lt/100 km στο μικτό κύκλο και εκπομπές CO2 94 gr/km, που απαλλάσσουν το οικογενειακό μοντέλο της Honda από τα τέλη κυκλοφορίας. Ο 1.4 i-VTEC χαρακτηρίζεται επίσης για την αποδοτική διαχείριση καυσίμου. Παράγει μέγιστη ισχύ 100 PS και ροπή 127 Nm, ενώ οι εκπομπές CO2 έχουν μειωθεί στα 129 g/km.

Παράλληλα, το στιβαρό πλαίσιο του Honda Civic εκμεταλλεύεται άριστα τη βελτιωμένη ανάρτηση εξασφαλίζοντας καλύτερο έλεγχο του αμαξώματος, απολαυστική εμπειρία οδήγησης και απαράμιλλη ποιότητα κύλισης, συμβάλλοντας έτσι στον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του μοντέλου. Η ανανεωμένη γενιά Honda Civic MY15 είναι διαθέσιμη από τις αρχές καλοκαιριού στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου με την τιμή της έκδοσης βενζίνης 1.4 i-VTEC να ξεκινά από 16.640 ευρώ με απόσυρση. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το νέο Honda Civic στο www.honda-cars.gr.


VIDEOS

ADV Honda Civic MY 2015

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...