Αποκάλυψη της Alfa Romeo Giulia;

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η κατασκοπευτική φωτογραφία απεικονίζει καμουφλαρισμένη την νέα μεσαία Alfa Romeo, που θα ονομάζεται Giulia

  • -
  • -

Είναι πλέον επίσημο ότι το πολυαναμενόμενο μεσαίο οικογενειακό της Alfa Romeo θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στις 24 Ιουνίου. Ο φακός των κατασκόπων όμως, συνέλαβε ένα αυτοκίνητο εξέλιξης, που πάσα πιθανότητα είναι η νέα Giulia και δείχνει καθαρά τις αναλογίες του αμαξώματος. Αν και υπάρχει αρκετό καμουφλάζ είναι σαφής η ομοιότητα της γραμμής με τη Maserati Ghibli, κάτι που σημαίνει ότι η σπορ φινέτσα περισσεύει.

Ελάχιστες πληροφορίες υπάρχουν μέχρι στιγμής, όμως το νέο μοντέλο αναμένεται να έχει τρεις βενζινοκινητήρες. Βασικός θα είναι ο γνωστός μας 1.75 Turbo Benzina με 240 ίππους. Τη γκάμα θα ολοκληρώνουν ένας ακόμα 1.800άρης με δύο τούρμπο και περίπου 300 ίππους κι ένας 3λιτρος V6 επίσης με 2 τούρμπο που θα ξεπερνάει τους 520 ίππους. Ασφαλώς θα υπάρχει και ντίζελ γκάμα, η οποία θα ξεκινάει από τα 2λίτρα και θα δεν είναι καθόλου απίθανο να κορυφώνεται σε μια 3λιτρη V6 μονάδα.

 

Φωτογραφία: Ferd

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...