Νέο τεύχος GOCAR Magazine #21

Γιορτάζουμε τα 5 Χρόνια GOCAR με 5 Super Δοκιμές και μια σειρά θεμάτων για ΗΟΤ νέα μοντέλα, οδηγική απόλαυση και εντυπωσιακά ρεκόρ

  • -
  • -

Στο νέο τεύχος του GOCAR Magazine γιορτάσουμε τα 5 χρόνια GOCAR με 5 Super Δοκιμές. Ντριφτάρουμε τη νέα Ford Mustang που κάνει τα παρθενικά της βήματα στην Ευρώπη, τεστάρουμε το Tivoli που επαναφέρει με τους καλύτερους οιωνούς το όνομα της SsangYong στην αγορά, δοκιμάζουμε το άρτι αφιχθέν i20 που δίνει συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία της σύγχρονης Hyundai, παίρνουμε γεύση από τη νέα Skoda Superb που δίνει πρακτική διάσταση στον όρο “λιμουζίνα” και εντυπωσιαζόμαστε από τη δύναμη 160 ίππων του τετρακίνητου Honda CR-V 1.6 Diesel.

 

Ακόμη, κρατώντας το “5” ως κοινό παρονομαστή, δημιουργήσαμε μια σειρά θεμάτων με 5 HOT νέα μοντέλα, 5 TOP διαδρομές, 5 μοναδικά ρεκόρ και 5 προσιτά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που αξίζει να οδηγήσεις.

 

Με πλούσια θεματολογία και μοναδική εμπειρία διαδραστικότητας, τo 21o τεύχος του GOCAR Magazine, του μοναδικού περιοδικού αυτοκινήτου στο iPad σε περιμένει για δωρεάν download στο iTunes Store.

 

GOCAR MAGAZINE #21 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Ford Mustang V8

Skoda Superb

 

ΔΟΚΙΜΕΣ

Ssangyong Tivoli 1.6

Hyundai i20 1.1 Diesel

Honda CR-V 1.6 Diesel 4x4 160 PS

 

FEATURES

TOP 5 Διαδρομές στην Ευρώπη

5 HOT Νέα μοντέλα του 2015

5 μοναδικά ρεκόρ της αυτοκίνησης

5 must drive μεταχειρισμένα με 5.000 €

Video: Η κατασκευή των ελαστικών σε 2’

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...