Nέο Ford Fiesta με diesel 1.5 TDCi

To μικρό –καλοπουλημένο- Ford Fiesta διαθέτει νέα χρώματα, βελτιωμένη απόδοση και αρκετές αναβαθμίσεις

  • -
  • -

Η Ford ανακοίνωσε ότι το Fiesta θα διατίθεται με νέα χρώματα, αναβαθμισμένο σε εξοπλισμό και περισσότερες επιλογές κινητήρων για διαφορετικές εκδόσεις. Οι νέες αποχρώσεις που διατίθενται για το Fiesta είναι: Magnetic, μία σκούρα, μεταλλική γκρι, Candy Red, μία ζωηρή, λαμπερή κόκκινη και Silver Silk, μία σατινέ μεταλλική γκρι-ασημί. Η Ford έχει επεκτείνει επίσης τη γκάμα των μοντέλων της Fiesta Red & Black Edition συμπεριλαμβάνοντας τον κινητήρα 1.5 TDCi 95 PS diesel, ο οποίος υπόσχεται 3,2 lt/ 100 km μέση κατανάλωση και οι εκπομπές ρύπων είναι στα 82 g/km CO2. Ο 1.0 EcoBoost 140 PS που μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμος μόνο για τα Fiesta Red και Black Edition, θα προσφέρεται επίσης με τις εκδόσεις Titanium και Sport.

Η Ford έχει μειώσει τις εκπομπές CO2 για το Fiesta ECOnetic κατά 16 g/km από το 2008 που το μοντέλο λανσαρίστηκε για πρώτη φορά. Ο νέος κινητήρας 1.5 TDCi υιοθετεί βελτιστοποιημένη σχεδίαση θαλάμου καύσης και υπερσυμπιεστή / σύστημα ψεκασμού καυσίμου τελευταίας τεχνολογίας μαζί με:

-Auto Start Stop, που απενεργοποιεί αυτόματα τον κινητήρα όταν το όχημα είναι στο ρελαντί και τον ενεργοποιεί εκ νέου όταν ο οδηγός θέλει να ξεκινήσει

-Smart Regenerative Charging, που μειώνει τη φθορά του κινητήρα μετατρέποντας επιλεκτικά τον εναλλάκτη  σε γεννήτρια και φορτίζοντας τη μπαταρία όταν το όχημα ρολάρει και φρενάρει

-Πεντάρι κιβώτιο με βελτιστοποιημένη κλιμάκωση σχέσεων

-Ελαστικά με κύλιση χαμηλής αντίστασης 

-Βελτιωμένη αεροδυναμική αμαξώματος και κάτω τμήματος

Άλλες τεχνολογίες του Fiesta είναι σύστημα συνδεσιμότητας Ford SYNC με φωνητικό έλεγχο και Emergency Assistance, και το Active City Stop.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...