Η γκάμα του ανανεωμένου Audi Α6

Με μια σειρά σημαντικών αναβαθμίσεων, το μεγάλο οικογενειακό της Audi γίνεται ακόμα πιο ανταγωνιστικό

  • -
  • -

Οι τεράστιοι χώροι και η κορυφαία ποιότητα της καμπίνας ήταν και παραμένουν οι βασικές αξίες για το Audi A6. Τώρα τα νέα δεδομένα του, είναι οι κινητήρες, το σύστημα μετάδοσης, τα φώτα κι ένα σύστημα infotainment, που θα το βοηθήσουν να ισχυροποιήσει τη θέση του στην κατηγορία. Με τρεις κινητήρες βενζίνης απόδοσης 190 έως 333 ίππων και πέντε πετρελαίου και απόδοση από 150 έως 320 ίππους, καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Είναι επίσης σημαντική παράμετρος το ότι η βασική επιλογή στους βενζινοκινητήρες είναι 1,8 λίτρων, με ό,τι θετικό αυτό συνεπάγεται στα πάγια κόστη. Όλοι οι κινητήρες έχουν μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές CO2, ενώ πληρούν την προδιαγραφή Euro6.

Παράλληλα με τα ανανεωμένα A6 και A6 Avant, παρουσιάστηκε και το ανανεωμένο τετρακίνητο και υπερυψωμένο A6 Allroad, με 3λιτρο TDI κινητήρα 320 ίππων. Η τιμή της μιας και μόνης διαθέσιμης έκδοσής του είναι στα 92.950 ευρώ.

Η βασική τιμή για την έκδοση 1.8 TFSI με τους 190 ίππους είναι στα 43.200 ευρώ μαζί με την απόσυρση, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του μοντέλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...