Συνέδριο Ελλήνων διανομέων Peugeot στη Γενεύη

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot πραγματοποίησε στη Γενεύη το ετήσιο πανελλαδικό συνέδριο διανομέων της στις 14 Μαρτίου 2015.

  • -
  • -

Η γαλλική μάρκα η οποία από 1/1/2014 εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Συγγελίδη, σημείωσε άνοδο στις πωλήσεις της με 41% αύξηση ταξινομήσεων για το πρώτο έτος λειτουργίας της. Την ίδια αυξητική τάση ακολουθούν και οι πρώτοι μήνες του 2015 όπου η Peugeot σημειώνει 6,9% μερίδιο, γεγονός που την κατατάσσει στo TOP 5 μαρκών της ελληνικής αγοράς.

Η αντιπροσωπεία της Peugeot επέλεξε το συνέδριό της να γίνει στη Γενεύη, δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένους της να επισκεφθούν το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου, το κορυφαίο παγκοσμίως γεγονός στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στο συνέδριο παρευρέθη το σύνολο του Νέου Δικτύου Επίσημων Διανομέων της Peugeot από όλη την Ελλάδα καθώς και τα στελέχη της ελληνικής αντιπροσωπείας. Ο επικεφαλής της Peugeot, κ. Πέτρος Πιπερίδης έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και επιπλέον παρουσίασε τους στόχους του 2015 τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο συνολικής στρατηγικής για τη μάρκα. Το συνέδριο έκλεισε ο κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, επεσήμανε το πόσο σπουδαίος είναι ο ρόλος του Δικτύου στην επιτυχία της Peugeot και την τοποθέτησή της στην κορυφή.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...