Στη Γενεύη το νέο Qoros 3 City SUV

Η κινέζικη φίρμα θα παρουσιάσει τo νέο crossover μοντέλο της στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

  • -
  • -

Η κινέζικη εταιρεία προσπαθεί να… διεισδύσει στην ευρωπαϊκή αγορά με τα –αναμφίβολα- αξιοπρεπέστατα μοντέλα της. Να θυμίσουμε ότι το Qoros 3 ελέγχθηκε από το Euro NCAP το 2013 και κατάφερε να εισπράξει 5 αστέρια, κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την εταιρεία μιας και είναι το πρώτο κινέζικο αυτοκίνητο που πέρασε τις δοκιμασίες του οργανισμού.

Η Qoros μπήκε στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας το 2007 και από τότε παρουσίασε το 3 Hatch, 3 Sedan και στο Σαλόνι της Γενεύης θα κάνει το ντεμπούτο του το Qoros 3 City SUV. To crossover μοντέλο έχει ξεκινήσει ήδη τις πωλήσεις του στην Κίνα από τον Δεκέμβριο.

Η κινέζικη φίρμα δεν ανέφερε τα μηχανικά σύνολα που θα εφοδιάζεται το crossover, αλλά αν χρησιμοποιήσει τα μοτέρ της φίρμας τότε το πιθανότερο είναι να δούμε κάτω από το καπό του Qoros 3 City SUV έναν 1,6 lt βενζινοκινητήρα με απόδοση 124 ίππων. Το hatchback μοντέλο διαθέτει και έναν τούρμπο κινητήρα 1.6, ο οποίος αποδίδει 154 ίππους με στάνταρ το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Στον προαιρετικό κατάλογο υπάρχει και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα, όταν το Σαλόνι της Γενεύης ανοίξει τις πύλες του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...