Μικρή γεύση από Infiniti QX30 concept

Η Infiniti δημοσιοποίησε μία ακόμα φωτογραφία του QX30 concept, ο οποίος αποτελεί τον ανταγωνιστή της Mercedes GLA

  • -
  • -

Τον επόμενο μήνα θα ανοίξει τις πύλες της η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και η Infiniti ετοιμάζει την επίσημη παρουσίαση του πρωτότυπου μοντέλου της, QX30. Να θυμίσουμε ότι το πρωτότυπο Q30 είχε ντεμπουτάρει στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο 2013 και μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο η Infiniti είναι έτοιμη να παρουσιάσει το νέο crossover QX30 σε πρωτότυπη μορφή.

Τόσο το Q30, όσο και το QX30 θα διαθέτουν τα μοντέλα παραγωγής τους στο τέλος του χρόνου και θα δανείζονται την πλατφόρμα MFA της Mercedes (στην οποία βασίζονται οι A-Class, B-Class, CLA και GLA). Επίσης, από την Daimler θα προέρχεται και το μηχανολογικό σύνολο με 4κύλινδρους turbo κινητήρες βενζίνης και πετρελαιοκινητήρες, ενώ προαιρετικά θα διατίθεται και η 4κίνηση.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το «premium μικρό crossover μοντέλο έχει ως στόχο την αγορά της νέας γενιάς». Από την φωτογραφία διακρίνουμε την μοντέρνα σχεδίαση του πίσω τμήματος με τα φωτιστικά σώματα τύπου LED να ταιριάζουν με τον «φουσκωμένο» πίσω προφυλακτήρα και τις μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης. Η premium μάρκα της Nissan ανακοίνωσε ότι το πρωτότυπο μοντέλο θα πατάει επάνω σε 21 ιντσών ζάντες αλουμινίου και θα διαθέτει γυάλινη οροφή. Τέλος, η Infiniti αναφέρει ότι στις 3 Μαρτίου θα έχουμε ακόμα περισσότερες teaser φωτογραφίες από το εν λόγω μοντέλο.

Διαβάστε επίσης:

Citroen C4 Cactus: Hatchback; Οικογενειακό; Ή μήπως Crossover;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...