H Borgward επιστρέφει μετά από 50+ χρόνια

Η γερμανική φίρμα Borgward ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παρουσιάσει κάτι καινούργιο στο Σαλόνι της Γενεύης 2015

  • -
  • -

Η –όχι τόσο γνωστή- γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία πρόκειται να επιστρέψει μετά από 50 χρόνια στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2015. Η συγκεκριμένη εταιρεία παρουσιάστηκε το 1919 από τον Carl F.W. Borgward, ενώ το 1961 χρεοκόπησε.

Η Borgward έστειλε Δελτίο Τύπου σε όλα τα Μέσα του αυτοκινητιστικού χώρου, ανακοινώνοντας ότι πρόκειται να συμμετάσχει στο επερχόμενο Σαλόνι της Γενεύης στις αρχές του Μάρτη. Δεν ήταν συγκεκριμένη για το τι ακριβώς θα παρουσιάσει, αλλά το βίντεο-teaser αποκαλύπτει ένα σπορ-κουπέ μοντέλο της δεκαετίας του 50, κάτι που μαρτυρά –πιθανόν- για ένα σπορ μοντέλο που βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Η μεγάλη επιστροφή της γερμανικής φίρμας είχε ανακοινωθεί και το 2006, με την Borgward να είχε -τότε- δύο νέα μοντέλα στα σκαριά από τον εγγονό του ιδρυτή, Christian Borgward.

Τέλος, η γερμανική εταιρεία αποτελούσε μία από τις μεγαλύτερες φίρμες της Γερμανίας στη δεκαετία του 50 και έγινε γνωστή από την «Isabella» (μοντέλο της φωτογραφίας). Στο παρακάτω βίντεο πήραμε μία γεύση από περισσότερα προϊόντα που έχει κατασκευάσει η εν λόγω εταιρεία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...