Περιπολικό και Safety Car το νέο Lexus RC F

Το νέο Lexus RC F θα φορέσει αστυνομική περιβολή, ενώ θα αποτελέσει και αυτοκίνητο ασφαλείας στο πρωτάθλημα V8 Supercars Series

  • -
  • -

Περιπολικό του Dubai

Μέσα στον πολυτελέστατο στόλο της αστυνομίας του Dubai προστέθηκε και ακόμα ένα ακριβό-ισχυρό μοντέλο. Το νέο Lexus RC F δεν… γλίτωσε από τις επιλογές της κυβέρνησης της ανατολικής χώρας με αποτέλεσμα να του φορέσουν τα χρώματα της αστυνομίας και είναι έτοιμο να ξεκινήσει την περιπολία. Το υψηλών επιδόσεων περιπολικό εξοπλίστηκε και με την ελαφριά μπάρα οροφής, η οποία φιλοξενεί το «φάρο» της αστυνομίας.

Safety Car

Επίσης, το νέο Lexus RC F έχει αναλάβει και τον ρόλο του αυτοκινήτου ασφαλείας στο πρωτάθλημα V8 Supercars Series. Με ελαφρώς αλλαγμένη εμφάνιση, αλλά με ίδιο ακριβώς μηχανολογικό σύνολο, θα εμφανίζεται σε περίπτωση προβλήματος/ατυχήματος κατά τη διάρκεια ενός αγώνα του αμερικάνικου πρωταθλήματος. Επίσης, η Lexus παρουσίασε –παράλληλα- και το GS 350 F Sport ως Course Car και το IS 350 F Sport Medical Car. Τα δύο μοντέλα μοιράζονται έναν 3,5lt V6 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 316 PS και 378 Nm ροπής.

Να θυμίσουμε ότι το Lexus RC F κοστολογείται περίπου στα 55.500 ευρώ και εφοδιάζεται με έναν V8 5lt κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 473 ίππους και 526 Nm ροπής. Το μηχανικό σύνολο συνδυάζεται με ένα 8άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και επιτρέπει στο δυνατό coupe να επιταχύνει από στάση και να φτάνει τα 100 km/h σε μόλις 4,4 sec.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...