Όλα τα μοντέλα χωρίς τέλη κυκλοφορίας 2016

Δες με 3 κλικ όλα τα αυτοκίνητα που δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας

  • -
  • -

Μια από τις σημαντικότερες αλλαγές για το 2016 είναι το όριο εκπομπών CO2 που καθορίζει τα μοντέλα που απαλλάσσονται από την υποχρέωση πληρωμής τελών κυκλοφορίας, όριο που πλέον διαμορφώνεται στα 90 g/km. Η διαδικασία για να τα βρούμε είναι απλή και γίνεται μέσα από τη βάση του gocar.gr με όλα τα μοντέλα/εκδόσεις της ελληνικής αγοράς. Πολύ απλά μπορεί κανείς να δει όλα τα μοντέλα της ελληνικής αγοράς που δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να ακολουθήσει τα εξής απλούστατα 3 βήματα:

 

 ΒΗΜΑ 1 

Από το μενού της αρχικής σελίδας του www.gocar.gr επιλέγουμε στην ενότητα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ τη ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ για να οδηγηθούμε στη βάση του gocar.gr με όλα τα μοντέλα/εκδόσεις της αγοράς.

 

 

 

 ΒΗΜΑ 2 

Στη μπάρα που βρίσκεται αριστερά, εκεί που αναγράφεται ΕΠΙΛΕΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, κάνουμε κλικ στο πεδίο ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 (gr/km).

 

 

 

 ΒΗΜΑ 3 

Στο scroll down μενού που εμφανίζεται, κάνουμε κλικ στην πρώτη επιλογή ΚΑΤΩ ΑΠΟ 90.

 

 

 

Αυτό ήταν. Πλέον έχεις μπροστά σου όλες τις εκδόσεις μοντέλων της ελληνικής αγοράς που απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας. Έχεις μάλιστα τη δυνατότητα να κάνεις ταξινόμηση των αποτελεσμάτων ανά ΜΟΝΤΕΛΟ, ΕΚΔΟΣΗ, ΤΙΜΗ και ΙΠΠΟΥΣ, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο πεδίο στη γκρι μπάρα πάνω από τα μοντέλα. Τόσο απλά…

 

 

ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ;

Τα πάντα για τα Τέλη Κυκλοφορίας

 

Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2016

 

Πώς θα εκτυπώσετε τα Τέλη Κυκλοφορίας

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...