11th Concours d’ Elegance ΦΙΛΠΑ: Έτσι πρέπει

Όλα όσα θαυμάσαμε στον Φλοίσβο την Κυριακή 12 Οκτωβρίου

  • -
  • -

Έτσι πρέπει να είναι οι γιορτές! Όλα ήταν υπέρ και τελικά όλοι το ευχαριστήθηκαν, και πιο πολύ από όλους τα παιδιά. Άλλωστε οι γιορτές είναι για τα παιδιά γιατί έτσι πρέπει να είναι οι γιορτές. Ο ήλιος έλαμπε, τα σκυλάκια γαύγιζαν ευτυχισμένα και ο Φλοίσβος ήταν το σωστό σημείο για μια τέτοια οργάνωση. Τα αυτοκίνητα μάλιστα φάνηκαν και αυτά «να τη βρίσκουν» με τα μάτια που ευχαριστημένα τα… χάιδευαν.

Για ακόμα μια χρονιά (την 11η) το Concours d’ Elegance της ΦΙΛΠΑ ήταν μια διαφήμιση για το κλασικό αυτοκίνητο! Τα Mini μάλιστα είχαν την τιμητική τους και φυσικά δεν απουσίασαν σημαντικά κομμάτια που θα τα ζήλευαν και μεγάλες διεθνείς οργανώσεις.

Έτσι, τώρα που έχουμε τη βάση και ο πήχης έχει ανέβει ψηλά, καλό θα ήταν να εμπλουτίσουμε την όλη οργάνωση και με παράπλευρες εκδηλώσεις και πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι πάνω σε τέτοια γεγονότα χτίζουμε όχι μόνο την αγάπη, αλλά και τη κουλτούρα γύρω από το αυτοκίνητο. Γιατί δεν είναι μόνο το κλασικό αυτοκίνητο, αλλά και η ασφάλεια και οι μεταφορές και η οικονομία, ακόμα ακόμα και η επένδυση. Πολύ καλή π.χ. ήταν η ιδέα και προς τη σωστή κατεύθυνση της ψηφοφορίας των επισκεπτών! Όλα αυτά θα πρέπει να περνούν μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις, χρησιμοποιώντας πάντα τη glamourous πλευρά που είναι και η πιο… πιασάρικη.

Άντε λοιπόν και του χρόνου με υψηλότερους στόχους!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...