Σύστημα πολυμέσων Clarion NX404E

Πλοήγηση, ψυχαγωγία και ποιότητα ήχου

  • -
  • -

Η Clarion διαθέτει στην Ελλάδα ένα από τα κορυφαία συστήματα πολυμέσων που αποδίδει άριστη ποιότητα εικόνας και ήχου. Το Clarion NX404Eδιαθέτει διπλό DIN σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 6.2 ιντσών LCD και λογισμικό iGo Primo 2.4, καθώς  και δωρεάν τη λειτουργία TMC για πληροφορίες οδικής κυκλοφορίας, με ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο.

Το NX404E μπορεί να αναπαραγάγει διάφορους τύπους αρχείων (MP3, WMA, AAC, DivX, MP4, AVC), από μια μονάδα CD, DVD ή USB. Επιπλέον, με την είσοδο USB που διαθέτει, μπορείτε να αναπαράγετε αρχεία ήχου και βίντεο από το iPod ή το iPhone.

Η πρωτοποριακή λειτουργία 2-Zone δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την  πλοήγηση στην μπροστινή οθόνη της μονάδας, ενώ οι υπόλοιποι επιβαίνοντες μπορούν  να παρακολουθήσουν μια ταινία στις πίσω οθόνες εφόσον αυτές διατίθενται στο όχημα. Το Clarion συνδέεται μέσω Bluetooth με το κινητό και υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθούν οι επαφές του τηλεφώνου προκειμένου να βλέπετε με άνεση τις εισερχόμενες κλήσεις και να γίνεται πιο εύκολα η αναζήτηση.  Επιπλέον, η σύνδεση Bluetooth υποστηρίζει audio streaming αναπαράγοντας τα αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνο,  χωρίς τη σύνδεση καλωδίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...