Νέο χρηματοδοτικό Alfa Romeo Premium Choice

Giulietta με 10.900 ευρώ ή MiTo με 8.400 ευρώ και τα υπόλοιπα το 2015

  • -
  • -

Από το μήνα Μάιο η Alfa Romeo σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε την Alfa των ονείρων σας προκαταβάλλοντας το 50% της αξίας, με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Alfa Premium Choice. Έτσι, μπορεί κανείς να κάνει δική του την Giulietta πληρώνοντας προκαταβολή κατά την αγορά € 10.900* ή την MiTo με € 8.400*. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει άτοκη περίοδο χάριτος 12 μηνών, δίνοντάς σας την επιλογή μετά τους 12 μήνες, το 2015 να αποπληρώσετε το αυτοκίνητό σας μετρητοίς ή να αιτηθείτε την επαναχρηματοδότηση του υπολοίπου 50% μέσω FGA Bank ενώ ακόμα έχετε το δικαίωμα επαναγοράς.

Χαρακτηριστικά, με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα καταβάλλοντας κανείς ως προκαταβολή με την αγορά το 50% της αξίας της, δηλαδή € 10.900*, αποκτά την Giulietta στην έκδοση Distinctive και τον κινητήρα Diesel 1.6 των 105 ίππων και εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προβολείς ομίχλης, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, cruise control, ζάντες αλουμινίου 17”, επιλογέα δυναμικής κατάστασης αυτοκινήτου Alfa DNA και σύστημα infotainment U-Connect με οθόνη αφής 5”. Αντίστοιχα, με € 8.400* προκαταβολή από το Μάιο μπορεί κανείς να κάνει δική του τη MiTo Distinctive με τον κινητήρα Diesel 1.3 85 ίππων, που δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας, και πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 16”, δερμάτινο τιμόνι και το σύστημα U-Connect με την οθόνη αφής 5”.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.alfaromeo.gr.

 

*Η χρηματοδότηση προσφέρεται μέσω της FGA Bank, στο επίσημο δίκτυο διανομής Alfa Romeo που συμμετέχει στην ενέργεια. Δεν περιλαμβάνονται έξοδα φακέλου, ταξινόμησης και ασφάλισης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...