Skoda CitiJet: Sport cabrio από σπουδαστές

Διθέσιο βασισμένο στο Citigo στο 33ο GTI Fan Meet στο Worthesee

  • -
  • -

Δεκαέξι νεαροί σπουδαστές των τεχνικών σχολών Skoda Auto κατασκεύασαν το δικό τους dream car. Το σπορ κάμπριο CitiJet αποτελεί μέρος ενός εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος της τσεχικής εταιρείας. Η επίσημη παρουσίαση του πρωτοτύπου θα πραγματοποιηθεί στο 33ο GTI Fan Meet, στη λίμνη Wörthersee της Αυστρίας στα τέλη του μήνα  (28-31 Μαΐου).

Από το Νοέμβριο του 2013 οι σπουδαστές ασχολούνται νυχθημερόν προκειμένου να ολοκληρώσουν ένα πολύ προσωπικό όχημα, χωρίς να τίθενται περιορισμοί στην ελευθερία της δημιουργικότητας. Ο υπεύθυνος σχεδιασμού στην SKODA Jozef Kaban, καθώς και η ομάδα του παρείχαν καθ’ όλο αυτό το διάστημα πλήρη υποστήριξη στους σπουδαστές μέχρι και την ολοκλήρωση του SKODA CitiJet, το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό στο πλαίσιο τηςμεγαλύτερης διοργάνωσης tuning για τα αυτοκίνητα του Ομίλου Volkswagen. Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η ενθάρρυνση των σπουδαστών να πειραματισθούν με άγνωστους δημιουργικά ορίζοντες και να εκφράσουν τις ιδέες τους και τον ενθουσιασμό τους μέσα από την σχεδίαση ενός αυτοκινήτου.

Στo κολέγιο της Skoda Auto, οι ενδιαφερόμενοι εντάσσονται σε τριετή ή τετραετή εκπαιδευτικά τεχνικά προγράμματα, και αποφοιτούν με σχετικό πιστοποιητικό σπουδών. Συνολικά, υπάρχουν διαθέσιμα περισσότερα από 13 διαφορετικά προγράμματα. Από τα διάρκειας τριών ετών, τα δημοφιλέστερα απευθύνονται σε μηχανικούς αυτοκινήτων, ηλεκτρολόγους και ηλεκτρονικούς αυτοκινήτων. Από τα τετραετή, το δημοφιλέστερο αφορά στην βιομηχανική διαχείριση, ενώ υπάρχει δυνατότητα εκμάθησης εξ αποστάσεως.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...