5ο Κλασσικό Ράλι Ελλάδας

12-13 Απριλίου 2014 στην κεντρική Ελλάδα

  • -
  • -

Η ΦΙΛΠΑ και ο ΣΙΣΑ προσκαλούν τους φίλους του ιστορικού αυτοκινήτου στο «5ο Κλασσικό Ράλι Ελλάδας», μία συνδιοργάνωση που έχει σαν επίκεντρο σημαντικά σημεία πολιτιστικής & αυτοκινητιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας. Στον αγώνα που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Κώδικα Εκδηλώσεων της FIVA, θα συμμετέχουν έως 60 ιστορικά αυτοκίνητα σε θρυλικές διαδρομές που θα διασχίσουν την Κεντρική Ελλάδα.

Το Σάββατο 12/4 στις 12:00 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα από το μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες. Τα πληρώματα θα πλοηγηθούν σε απαιτητικούς επαρχιακούς δρόμους και θα αναμετρηθούν σε φημισμένες ειδικές διαδρομές. Το απόγευμα θα γίνει ο τερματισμός της 1ης μέρας στη μοναδική Καλαμπάκα.

Την Κυριακή 13/4 το πρωί με την εκκίνηση της 2ης μέρας θα ξυπνήσουν μνήμες θρυλικών ράλι του παρελθόντος υπό τη σκιά των Μετεώρων. Με τη συμπλήρωση συνολικά 450 αγωνιστικών χιλιομέτρων και την εκτέλεση περίπου 15 ειδικών διαδρομών ακριβείας, ο αγώνας θα τερματίσει το μεσημέρι πάλι στην Καλαμπάκα όπου θα γίνει και η απονομή των επάθλων.

Το «5ο Κλασσικό Ράλι Ελλάδας» προσμετρά στο Πρωτάθλημα Regularity της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ με συντελεστή 2 και στο Πρωτάθλημα του ΣΙΣΑ με συντελεστή 2 επίσης. Δεκτά να συμμετέχουν θα είναι διμελή πληρώματα με ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως 31/12/1984 εφοδιασμένα με Πιστοποιητικό Αναγνώρισης FIVA & FIA. Το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται στα 250€ για μέλη ΦΙΛΠΑ & ΣΙΣΑ ή 270€ για μη μέλη και καλύπτει:

  • Ασφάλιση προς τρίτους κατά τη διάρκεια του αγώνα
  • Έπαθλα & αναμνηστικά του αγώνα
  • Συμμετοχή στη δεξίωση απονομής και στις εκδηλώσεις του αγώνα
  • 1 διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο και δείπνο στο 5* ξενοδοχείο Divani στην Καλαμπάκα
  • Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης του αγώνα

Για πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε από τις γραμματείες και τις ιστοσελίδες των δύο συλλόγων www.philpa.gr & www.sisa.gr

 

Σχετικά

Δήλωση Συμμετοχής

Κανονισμός Κλασσικού Ράλι

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...