Torino-Sochi με Panda 4x4 Antartica

Ειδική έκδοση, σε ειδική διαδρομή για την επέτειο 30 ετών

  • -
  • -

Με την ειδική έκδοση Panda 4x4 Antartica, που δημιουργήθηκε για τον εορτασμό των 30 χρόνων του μικρού τετρακίνητο, ξεκινά η διαδρομή από το Mirafiori Motor Village στο Τορίνο με προορισμός το Sochi της Ρωσίας. Στη διάρκεια της διαδρομής προς το Sochi η ομάδα θα κάνει στάσεις σε 16 διαφορετικές ευρωπαϊκές τοποθεσίες – μερικές από τις οποίες είναι άγνωστες στο ευρύ κοινό – με στόχο να γνωρίσει τις πιο ιδιαίτερες πλευρές της τοπικής κουλτούρας. Μια ομάδα από εξαιρετικούς φωτογράφους και εικονολήπτες θα απαθανατίσει επίσης τις περιπέτειες του γκρουπ σε μερικά χαρακτηριστικά σημεία, όπως το κάστρο του Δράκουλα στην Τρανσυλβανία και τις Σκάλες Ποτέμκιν στην Ουκρανία, ή σε θεαματικές γεωγραφικές τοποθεσίες.

Το πρόγραμμα «Panda to Sochi» είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Fiat και του εκδοτικού γκρουπ πολυμέσων Vice Media, που απευθύνεται σε νεαρούς αναγνώστες των μεγάλων αστικών κέντρων, οι οποίοι δεν αγαπούν απλώς τη μόδα, τα σπορ και τις μουσικές τάσεις, αλλά ενδιαφέρονται και για τον κόσμο της τέχνης και του πολιτισμού. Διακεκριμένοι αθλητές του Fiat Freestyle Team, θα λάβουν μέρος στο ταξίδι εναλλασσόμενοι ως οδηγοί προς το Casa Italia στο Sochi της Ρωσίας, μαζί με την συντάκτη του Vice, Gersin Livia Paya.
Μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ολόκληρο το ταξίδι στη διεύθυνση www.fiatfreestyleteam.com και στις επίσημες σελίδες των Fiat, Freestyle Team και Nokia στο Facebook και το YouTube, όπως και στη σελίδα www.vice.com/pandatosochi.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...