Fiat Panda 4x4 Antartica

Εορταστική έκδοση για τα 30 χρόνια του Panda 4x4

  • -
  • -

Στην Διεθνή Έκθεση Φρανκφούρτης 2013 η Fiat παρουσιάζει σε παγκόσμια πρεμιέρα το Panda 4x4 Antartica, την περιορισμένης παραγωγής εορταστική έκδοση για τα 30 χρόνια του Panda 4x4. Το δημοφιλές μικρό τετρακίνητο της Fiat έχει από το λανσάρισμα του το 1983 ως σήμερα περισσότερες από 400.000 πωλήσεις στις 3 γενιές του και αρκετές επιτυχημένες ειδικές σειρές. Το ειδικό τετρακίνητο Panda Antartica ξεχωρίζει από την εξωτερική διχρωμία - λευκό με μαύρη οροφή - και τις λεπτομέρειες σε πορτοκαλί, ενώ θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά στο τέλος του έτους με τον 0.9 TwinAir Turbo των 85 ίππων και τον diesel 1.3 MultiJet II των 75 ίππων, εξοπλισμένοι και οι δυο με σύστημα Start&Stop. Άλλα χαρακτηριστικά στοιχεία του Antartica είναι το διαμαντέ γκρι φινίρισμα στις ζάντες αλουμινίου 15", τα χειμερινά ελαστικά 175/65 R15 84T M+S, τα φώτα ομίχλης, τα φιμέ τζάμια, οι πορτοκαλί λεπτομέρειες στους εξωτερικούς καθρέφτες, το ειδικό σήμα στην κεντρική κολόνα και τη γκρι - πορτοκαλί ταπετσαρία στο εσωτερικό. Εννοείται πως τα συστήματα του “απλού” Panda 4x4 δίνουν το παρών:

  • "torque on demand" για την κατανομή της ροπής ανάλογα με τις συνθήκες, το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα όταν χρειάζεται βοηθώντας τον οδηγό να αντιμετωπίσει κάθε δύσκολη κατάσταση στο δρόμο και
  • ESC (Electronic Stability Control) με λειτουργία ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού (ELD) που προσφέρει επιπλέον βοήθεια κατά την οδήγηση σε ολισθηρές επιφάνειες.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...