Driving Tips 2014: Τι προβλέπουν τα ζώδια για σένα;

Ο Οδηγός του Οδηγού, σε συνεργασία με το stardome.gr

  • -
  • -

Ποια είναι η κατάλληλη εποχή για το service του αυτοκινήτου σου; Πότε πρέπει να προσέχεις περισσότερο στο δρόμο; Πότε είναι η ιδανική εποχή για να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο ή να πουλήσεις το παλιό σου; Το ζώδιό σου έχει τις απαντήσεις και το STARDOME , το πρώτο Αστρολογικό Community στην Ελλάδα, μας τις αποκαλύπτει:

ΚΡΙΟΣ - ΤΑΥΡΟΣ - ΔΙΔΥΜΟΙ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΛΕΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΖΥΓΟΣ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΙΧΘΥΕΣ

 

ΚΡΙΟΣ
stardome_driving_tips_2014

Ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση: Αν ανήκεις στο 2ο 10ήμερο του ζωδίου (γενέθλια από 1/4 έως 10/4) είσαι επιρρεπής σε απροσεξίες όλη τη χρονιά. Ο Ιούνιος όμως είναι επικίνδυνος μήνας για όλους ανεξαιρέτως τους Κριούς.
Τεχνικά
Προβλήματα & Service: Ο Ιούνιος είναι και ο πιο επικίνδυνος μήνας για να εμφανιστούν προβλήματα στο όχημα σου, οπότε κανόνισε service μέσα στο Μάιο για να είσαι προετοιμασμένος.
Πότε αγοράζω/πουλάω αυτοκίνητο;
Στο διάστημα Αυγούστου - Σεπτεμβρίου όλα είναι με το μέρος σου. Από Ιανουάριο μέχρι Μάιο, ούτε να το σκέφτεσαι!

 

ΤΑΥΡΟΣ
stardome_driving_tips_2014

Ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση: Μάλλον υπερεκτιμάς τις ικανότητες σου στην οδήγηση μέχρι τον Ιούλιο. Πρόσεξε να μη προκύψει, ειδικά τον Απρίλιο κάποια ατυχηματάκι για να σου το υπενθυμίσει…
Τεχνικά
Προβλήματα & Service: Απρίλης και Οκτώβρης είναι μήνες που το αυτοκίνητό σου βγάζει ελαττώματα, αν δεν είσαι προετοιμασμένος. Τεχνικός έλεγχος και το Μάρτιο και το Σεπτέμβριο για να μην έχεις παρατράγουδα λοιπόν.
Πότε αγοράζω/πουλάω αυτοκίνητο;
Το τελευταίο 10ημερο του Μαΐου και το πρώτο 15ημερο του Ιουλίου. Δεν έχεις μεγάλα περιθώρια, γι’ αυτό οργανώσου!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
stardome_driving_tips_2014

Ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση: Ξεκίνα και σημείωνε: 6 έως 28 Φεβρουαρίου, 7 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου και 4 έως 25 Οκτωβρίου. Τα μάτια σου κυριολεκτικά 14!!
Τεχνικά
Προβλήματα & Service: Τόσο ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού όσο και ο τελευταίος της χρονιάς σε βρίσκουν στο συνεργείο αν δεν προσέξεις. Τελευταίο 10ημερο Μαΐου και όλος ο Νοέμβριος κατάλληλοι μήνες για service.
Πότε αγοράζω/πουλάω αυτοκίνητο;
Προλαβαίνεις το Γενάρη; Αν ναι, τότε μη το αργείς! Αλλιώς μετά πηγαίνεις για το τέλος της χρονιάς και πιο συγκεκριμένα το Νοέμβριο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
stardome_driving_tips_2014

Ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση: Όλο το πρώτο μισό της χρονιάς κινδυνεύεις να καταληφθείς από ένα «Είμαι ο βασιλιάς του δρόμου» σύνδρομο. Ειδικά από το Μάρτιο μέχρι και τέλος Ιουνίου είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα λόγω απροσεξίας.
Τεχνικά Προβλήματα & Service: Ο Φεβρουάριος και ο Οκτώβριος είναι οι μήνες που βγαίνουν προβλήματα το ένα μετά το άλλο. Πρόλαβε ένα γρήγορο service μέσα στο Γενάρη κι ας σου κοστίσει κάτι παραπάνω.
Πότε αγοράζω/πουλάω αυτοκίνητο;
Είτε το Σεπτέμβριο, είτε το Νοέμβριο, το σύμπαν σου δίνει πράσινο φως.

 

ΛΕΩΝ
stardome_driving_tips_2014

Ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση: Από τον Ιούλιο, έως το τέλος της χρονιάς και ειδικά το Δεκέμβριο η αφηρημάδα σου στο τιμόνι δε λέγεται. Πρόσεχε!!!
Τεχνικά Προβλήματα & Service: Σημείωσε την 1 Μαρτίου ως καταληκτική ημερομηνία που η σχέση σου με τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου σου περνά από κρίση. Ζημιές και αναπάντεχα προβλήματα σε κάνουν να τρέχεις και σε βάζουν σε έξοδα. Σέρβις κατά το Μάιο ή για αλλαγή αυτοκινήτου ίσως;
Πότε αγοράζω/πουλάω αυτοκίνητο; Ιούλιος και Σεπτέμβριος. Μόνο τότε. Μην παίζεις με τη τύχη σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
stardome_driving_tips_2014

Ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση: Όπως και το ζωδιακό σου ξαδέρφι, ο Δίδυμος, έτσι κι εσύ προσέχεις στα διαστήματα του ανάδρομου Ερμή: 6 έως 28 Φεβρουαρίου, 7 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου και 4 έως 25 Οκτωβρίου.
Τεχνικά Προβλήματα & Service: Το διάστημα του ανάδρομου Άρη, δηλαδή από 1 Μαρτίου έως και 20 Μαΐου είναι επικίνδυνα για την υγεία της μηχανής του αυτοκίνητου σου. Αν προκύψει απρογραμμάτιστο σέρβις θα είναι τότε.
Πότε αγοράζω/πουλάω αυτοκίνητο; Αύγουστο και Σεπτέμβριο το σύμπαν συνωμοτεί για να σου φέρει τις καλύτερες ευκαιρίες.

 

ΖΥΓΟΣ
stardome_driving_tips_2014

Ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση: Μέχρι και τον Ιούλιο και με ιδιαίτερη έμφαση στο διάστημα 1 Μαρτίου μέχρι 20 Μαΐου, είσαι ιδιαίτερα νευρικός και επιθετικός με όλα και όλους - και με την οδήγηση σου φυσικά. Μεγάλη προσοχή στις επιπόλαιες, βιαστικές αποφάσεις μπροστά στο τιμόνι!
Τεχνικά Προβλήματα & Service: Από 13 Σεπτέμβρη μέχρι και τέλος Οκτώβρη βγαίνουν όλα μαζί: προβλήματα, έξοδα, σέρβις.
Πότε αγοράζω/πουλάω αυτοκίνητο; Όλος ο Αύγουστος μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου κάνε ότι είναι να κάνεις. Αλλιώς, καλό 2015!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
stardome_driving_tips_2014

Ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση: Από 26 Ιουλίου μέχρι και 25 Οκτωβρίου το πάθος σου για την ταχύτητα και τις δυνατές συγκινήσεις σε κυριεύει και σε κάνει επιρρεπή σε ατυχήματα. Περιττό να αναφερθεί ότι πρέπει να προσέχεις τρεις φορές πριν κάθε παράτολμη απόφαση σου.
Τεχνικά Προβλήματα & Service: Οκτώβριος και Νοέμβριος έχουν βαλθεί να σου τσακίσουν το νευρικό σύστημα με τα προβλήματα που προκύπτουν.
Πότε αγοράζω/πουλάω αυτοκίνητο; Μήπως να μην αγοράσεις φέτος; Καλά… Καλά.. Αν επιμένεις ο Σεπτέμβριος, ειδικά μετά τις 13 είναι ιδανικός.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
stardome_driving_tips_2014

Ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση: Το διάστημα από 13 Σεπτεμβρίου μέχρι 26 Οκτωβρίου είσαι πιο παρορμητικός, τολμηρός και συνεπώς… απρόσεκτος στους δρόμους. Προσέχουμε για να (σε) έχουμε! ΟΚ?
Τεχνικά
Προβλήματα & Service: Σημείωσε το Φεβρουάριο σαν το μήνα που ό,τι πρόβλημα έχει το αυτοκίνητο σου θα βγει στην επιφάνεια και θα σου κάνει τα νεύρα κρόσσια και τις μετακινήσεις κόλαση. Σέρβις το Γενάρη είπαμε, σωστά;
Πότε αγοράζω/πουλάω αυτοκίνητο;
Τέλος της χρονιάς. Πόλυ τέλος της χρονιάς… Δεκέμβρη μήνα, στα γενέθλια σου κοντά σα να λέμε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
stardome_driving_tips_2014

Ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση: Όλο το Νοέμβριο (βάλε και μια εβδομάδα συν-πλην σ’ αυτό το διάστημα) η συνηθισμένη αυτοκυριαρχία σου μπροστά στο τιμόνι εξαφανίζεται. Το πόδι πάει πιο συχνά στο φρένο παρά στο γκάζι. Και αυτό είναι πάντα επικίνδυνο.
Τεχνικά
Προβλήματα & Service: Φεβρουάριος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος είναι μήνες που το αυτοκίνητο σου ενδέχεται να μπει στα πιτς. Αν θες να το προλάβεις, κανόνισε τσεκ απ για Γενάρη και Αύγουστο.
Πότε αγοράζω/πουλάω αυτοκίνητο;
Μόνο το Δεκέμβρη. Αυστηρά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
stardome_driving_tips_2014

Ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση: Ο Φλεβάρης δε σε πάει. Άτσαλες αντιδράσεις, μειωμένη προσοχή και κούραση συντελούν σε μικροατυχήματα. Αύξησε τη προσοχή σου στο 200%. Όσο για το Δεκέμβρη, να θυμάσαι ότι οι δρόμοι της πόλης δεν είναι πίστα αγώνων.
Τεχνικά
Προβλήματα & Service: Αν είναι να συμβεί, θα γίνει τον Απρίλη. Ναι, για μηχανικά προβλήματα μιλάμε. Μέχρι που σου μπαίνουν ιδέες να αλλάξεις αυτοκίνητο!
Πότε αγοράζω/πουλάω αυτοκίνητο;
Μόνο συμβιβαστικές λύσεις και μόνο στο διάστημα Αυγούστου - Σεπτεμβρίου. Ψάχνεις για τη λιγότερη χασούρα.

 

ΙΧΘΥΕΣ
stardome_driving_tips_2014

Ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση: Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου (γενέθλια 19/2 με 29/2) τότε όλη τη χρονιά φλερτάρεις επικίνδυνα με ατυχήματα λόγω μειωμένων αντοχών και προσοχής. Όλοι οι Ιχθύες ανεξαιρέτως προσέχετε πολύ το διάστημα Φεβρουαρίου - Μαρτίου!
Τεχνικά
Προβλήματα & Service: Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που φέρνει όλα τα προβλήματα μαζεμένα και τρέχεις και δε φτάνεις. Τέλη Μαΐου ή Ιούνιο κανόνισε σέρβις.
Πότε αγοράζω/πουλάω αυτοκίνητο; Από Ιούλιο μέχρι Σεπτέμβριο οι καλύτερες ευκαιρίες!  Ψαρώνεις τους πάντες και βγαίνεις κερδισμένος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...