LEGO Ferrari στα πρατήρια Shell

Με 20 λίτρα βενζίνης και κόστος 1,90 ευρώ

  • -
  • -

Η νέα προωθητική ενέργεια της Shell θα εκτιμηθεί από όλα τα παιδιά και τους μεγάλους που μεγάλωσαν παίζοντας LEGO. Η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως, στις οποίες κυκλοφορεί η ειδική περιορισμένη σειρά συλλεκτικών μοντέλων Ferrari  φτιαγμένων από τουβλάκια LEGO. Για να τα αποκτήσετε ένα από τα έξι μοντέλα, δωρεάν ανεφοδιάζοντας απλώς το αυτοκίνητό σας με 20 λίτρα Shell V-Power Racing ή  με 20 λίτρα Shell V-Power ή Shell V-Power Diesel και πληρώνοντας επιπλέον 1,90 ευρώ. Τα συγκεκριμένα αυτοκινητάκια δεν είναι απλά συναρμολογούμενα, αλλά έχουν σπουδαία τεχνολογία. Εφοδιάζονται με το μικρότερο pull-back κινητήρα που κατασκευάστηκε ποτέ από τον Όμιλο LEGO. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της LEGO που τίθενται σε κυκλοφορία αυτοκινητάκια τόσο μικρού μεγέθους με κινούμενους τροχούς, που μπορούν να διατρέξουν απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων με όλο το βάρος των 30 γραμμαρίων.

H Shell και ο Όμιλος LEGO εργάστηκαν για περισσότερους από 18 μήνες για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου κινητήρα, που είναι αρκετά ισχυρός ώστε να κινήσει το κάθε ένα από τα οχήματα τσέπης με μεγάλη ταχύτητα, ακολουθώντας το πνεύμα Shell V-Power.

 

Αυτοκίνητα: Ποιο να διαλέξω

Η γκάμα περιλαμβάνει έξι ξεχωριστά μοντέλα που σχετίζονται με το αγωνιστικό τμήμα της Ferrari:

  • Ferarri F150° Italia: αντίγραφο του αυτοκινήτου που κέρδισε σε αγώνα της Φόρμουλα 1 το 2011, στο οποίο μπορούν να «φορεθούν» εναλλακτικά τα κράνη του Felipe Massa ή του Fernando Alonso.
  • Scuderia Ferrari Truck: γνωστό φορτηγό μεταφορών και βασικό μέρος της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari. Στη LEGO εκδοχή του η καμπίνα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά, ώστε να περιλαμβάνει ρεαλιστικές λεπτομέρειες των φώτων, του ψυγείου και της μάσκας.
  • Ferrari 250 GT Berlinetta passo corto (SWB): πραγματικός θρύλος του μηχανοκίνητου κόσμου, από τα πιο όμορφα οχήματα που έχουν δημιουργηθεί ποτέ, αλλά και το πρώτο αυτοκίνητο της Ferrari με δισκόφρενα. Οι χαρακτηριστικοί στρογγυλοί προβολείς του λειτουργούν τέλεια στα τουβλάκια LEGO, αντικατοπτρίζοντας την ομορφιά του πρωτότυπου.
  • Ferrari F40: από τα πιο γνωστά αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των εποχών. Το κλασικό αεροδυναμικό του σχήμα και η χαρακτηριστική πίσω αεροτομή είναι άμεσα αναγνωρίσιμα και «μεταφράζονται» τέλεια από τα τουβλάκια LEGO.
  • Ferrari FXX: η τελευταία, υψηλής απόδοσης αγωνιστική εξέλιξη του μοντέλου Ferrari Enzo, ενός από τα πιο δυνατά αυτοκίνητα στον κόσμο. Η εκδοχή LEGO σε μαύρο χρώμα αποδίδει σε μεγάλο βαθμό το κομψό στιλ της Ferrari FXX.
  • Ferrari 458 Italia: αναμφισβήτητα το πιο εμβληματικό αυτοκίνητο της τρέχουσας σειράς της Ferrari. Ο Όμιλος LEGO έκανε το παν για να αναπαράγει τις χαρακτηριστικές του λεπτομέρειες, από τη τριπλή εξάτμιση στα πολλαπλά LED μπροστινά φώτα, με σκοπό να δημιουργήσει ένα αυθεντικό και συναρπαστικό παιχνίδι.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...