Athens Motor Show 2013: Οι Πρεμιέρες

Όλα τα νέα μοντέλα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στα πλαίσια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Αθήνας

  • -
  • -

Από το Σάββατο 2 Νοεμβρίου έχουν ανοίξει οι πύλες της Έκθεσης Αυτοκινήτου ‘Athens Motor Show 2013’. Είναι φυσικό οι γκλαμουριά και η χλιδή που έχουμε ζήσει σε εκθέσεις του -όχι και τόσο κοντινού τώρα πια- παρελθόντος να απουσιάζει, ωστόσο το ενδιαφέρον κρατούν ψηλά τα αρκετά, εντελώς νέα μοντέλα που φιλοξενούνται εκεί και παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Έχουμε λοιπόν σημαντικές πρεμιέρες όπως τα ολοκαίνουργια BMW Σειρά 4 Coupe, Citroen C4 Picasso και DS5, Dacia Sandero και Sandero Stepway, Hyundai i10, Jeep Grand Cherokee, Nissan Note, Skoda Spaceback, Suzuki SX4 S-Cross, Renault Captur, Volkswagen Golf Variant και Volvo XC60.

Δες όλες τις πρεμιέρες στο ειδικό αφιέρωμα που ετοιμάσαμε για το Athens Motor Show 2013

Εννοείται πως δίπλα σε όλα τα παραπάνω το παρών δίνουν πολλά σημαντικά μοντέλα της ελληνικής αγοράς, όπως τα νέα Audi A3 Sport Sedan, Chevrolet Trax, Ford Kuga, Nissan Micra, Seat Leon και Leon SC και Skoda Octavia. Η έκθεση φιλοξενεί επίσης εταιρείες Ανταλλακτικών, Αξεσουάρ, Ελαστικών και Υπηρεσιών που σχετίζονται με τον κλάδο του Αυτοκινήτου, ενώ στον εξωτερικό χώρο της διεξάγονται Test Drives με νέα μοντέλα, μεταξύ των οποίων τα Kia pro_cee’d και pro_cee’d GT.

 

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και πραγματοποιείται στην Αίθουσα Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (Λ. Ποσειδώνος) με δωρεάν άνετο Parking.

 

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή: 15:00 – 21:00

Σάββατο και Κυριακή: 10:00 – 21:00

 

Τιμές εισιτηρίων

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ

Φοιτητές, Μαθητές, Άνεργοι: 3 ευρώ (Με επίδειξη φοιτητικής-μαθητικής ταυτότητας, κάρτα ανεργίας)

Συνοδευόμενα παιδιά κάτω των 12 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

 

Official website: www.athensmotorshow.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210.6800600 ή expa@expa.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...