Η Alfa Romeo συνεχίζει στα Superbike

Ανανέωση της συνεργασίας με τη Dorna WSBK Organization για τα επόμενα τρία χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike

  • -
  • -

Η Alfa Romeo και η Dorna WSBK Organization ανακοίνωσαν την ανανέωση της συμφωνίας για τη χορηγία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike για τα επόμενα τρία χρόνια. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του τελευταίου αγώνα του "Eni FIM 2012 SBK Superbike World Championship 2013", που πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Jerez στην Ισπανία.

Η Alfa Romeo περνάει για έβδομη χρονιά τη γραμμή τερματισμού του πρωταθλήματος, συμμετέχοντας στο σπορ ως Top Sponsor και χορηγός του επίσημου Safety Car του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος από το 2007. Η τριετής ανανέωση της χορηγίας προβλέπει αισθητική προσαρμογή των εγκαταστάσεων στις πίστες όπου θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike με σήματα της Alfa Romeo, ενώ οι πανίσχυρες εκδόσεις Quadrifoglio Verde των MiTo και Giulietta θα αναλάβουν το ρόλο του αυτοκινήτου ασφαλείας, ρόλο που θα αναλαμβάνει περιστασιακά και η νέα Alfa Romeo 4C.

Επιπλέον, η Alfa Romeo θα βρίσκεται στην πίστα κατά τη διάρκεια του warm up και πριν την εκκίνηση κάθε αγώνα, συμπεριλαμβάνοντας όλους τους αγώνες που γίνονται στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike, όπως τα Superstock 600 European Championship, Superstock 1000 FIM Cup και Supersport World Championship. Η συνεργασία όμως επεκτείνεται και πιο πέρα, επιτρέποντας στην Alfa Romeo να διοργανώνει διαγωνισμούς στο διαδίκτυο, με βραβείο τη δυνατότητα παρακολούθησης από κοντά αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike, προσφέροντας ταυτόχρονα και μία γοητευτική «εμπειρία της μάρκας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...