Formula 1 Apps

Τα 5 καλύτερα Apps για τον κόσμο της F1

  • -
  • -

Ανακάλυψε τις εφαρμογές που “σερβίρουν” με μοναδικό τρόπο στην ταμπλέτα σου τις εξελίξεις στη Formula 1

F1 2013 Timing App CP

Link: https://itunes.apple.com/gr/app/f1-2013-timing-app-cp/id576328837?mt=8

Η επίσημη εφαρμογή του πρωταθλήματος F1, αποτελεί ένα μοναδικό περιβάλλον για να συμμετάσχεις στην δράση κάθε αγώνα του πρωταθλήματος. Αγοράζοντας την εφαρμογή για το iPad, έναντι 25,99 ευρώ, μπορείς να απολαύσεις πάνω από 130 ώρες live κάλυψη του αγώνα με εξαιρετικούς 3D χάρτες. Ανάμεσα στις πολλές πληροφορίες, η εφαρμογή προσφέρει αναλυτικά στατιστικά στοιχεία, ιστορικό για τη χρήση ελαστικών από τις ομάδες και την δυνατότητα να παρακολουθείς μέσω GPS τον αγαπημένο σου οδηγό εντός πίστας. Επίσης, μπορείς να φτιάξεις τη δική σου twitter list για κάθε αγώνα και να ενημερώνεσαι live για τις εξελίξεις.

 

 


Red Bull F1 Spy

Link: https://itunes.apple.com/gr/app/red-bull-f1-spy/id504350767?mt=8

Η πρωτότυπη δωρεάν εφαρμογή της Red Bull προσφέρει πληροφορίες από τον αγώνα, τα pit και τα paddock, απ’ ευθείας στην ταμπλέτα σου. Μέσω του F1 Spy (@redbullf1spy), μαθαίνεις νέα και κουτσομπολιά από τα παρασκήνια της ομάδας της Red Bull. Ο κατάσκοπος της Red Bull δεν έχει μόνο το ρόλο του «πληροφοριοδότη» αλλά αναλαμβάνει και δικές σου προκλήσεις (challenges), π.χ μια φωτογραφία από τα ελαστικά του Webber ή μια φωτογραφία από τα γάντια του Vettel. Με άλλα λόγια, δεν είναι μόνο ένας απλός πληροφοριοδότης, είναι ο μυστικός σου άνθρωπός μέσα στην ομάδα της Red Bull.

 


Pirelli P Zero

Link: https://itunes.apple.com/gr/app/p-zero/id616224172?mt=8

Οι λάτρεις της F1 έχουν τώρα ακόμα ένα λόγο να ασχολούνται με την εμπλοκή της Pirelli στο πρωτάθλημα. Η δωρεάν εφαρμογή Pirelli P Zero, μεταφέρει στον κόσμο του iPad όλες τις εξελίξεις και τις λεπτομέρειες της F1. Αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες για κάθε ομάδα και πολλά μυστικά για τον καθοριστικό ρόλο που έχουν οι επιλογές των ελαστικών. Τα εξαιρετικά γραφικά της εφαρμογής, μεταφέρουν με ιδανικό τρόπο στοιχεία πριν και μετά τον αγώνα, όπως αριθμός pit stop, χρόνοι γύρων και την στρατηγική κάθε ομάδας, καθώς και τις τελευταίες ειδήσεις και συνεντεύξεις από τον κόσμο της Pirelli.

 


Formula Racing 2013

Link: https://itunes.apple.com/gr/app/formula-racing-2013-for-ipad/id433071973?mt=8

Μια πλήρης εφαρμογή για να σε κρατάει ενήμερο για τις εξελίξεις κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα του πρωταθλήματος της F1 και όχι μόνον. Live ανταποκρίσεις, top stories, πληροφορίες και ειδήσεις από τα τεκταινόμενα του αγώνα, τα pit και τα paddock ενημερώνουν πλήρως κάθε «ψαγμένο» οπαδό του συναρπαστικού πρωταθλήματος της F1. Αναλυτικοί χάρτες του αγώνα, τα προφίλ των οδηγών και των ομάδων, συγκριτικά στοιχεία προηγούμενων πρωταθλημάτων και ιστορικά δεδομένα για νίκες και pole position, αποκαλύπτονται στο iPad σου, μέσω μιας βάσης δεδομένων που ξεκινά από το πρωτάθλημα του 1959 μέχρι σήμερα.

 


iGNITION Williams Magazine

Link: https://itunes.apple.com/gr/app/ignition-williams-f1-team/id613240707?mt=8

Το iGnition αποτελεί το περιοδικό της αγωνιστικής ομάδας της Williams στην F1, το οποίο μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν στο iPad. Μάθε αποκλειστικά, με κάθε λεπτομέρεια, τις εξελίξεις μέσα στην ομάδα της Williams. Απόλαυσε μοναδικά feature άρθρα που δίνουν το κλίμα του αγώνα, τις επιλογές σε τακτική, την πρόοδο σε νέες τεχνολογίες καθώς και μικρά μυστικά όλων των εμπλεκομένων στον «αγώνα» που δίνει η ομάδα. Στο iGnition μπορείς ακόμη να διαβάσεις αποκλειστικές συνεντεύξεις των οδηγών και μηχανικών και να μάθεις από πρώτο χέρι τα πάντα για τους πρωταγωνιστές και τα μονοθέσιά τους.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...