Ελαστικά Apollo στην ελληνική αγορά

Από την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.

  • -
  • -

Την εισαγωγή & διανομή των ελαστικών της εταιρείας Apollo Tyres Ltd ανέλαβε η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. ανεβάζοντας σε τρεις τον αριθμό των εταιρειών (Infintity - TITAN - Apollo) με τις οποίες δραστηριοποιείται στον κλάδο των ελαστικών στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία Apollo αποτελεί την 7η μεγαλύτερη εταιρεία ελαστικών στον κόσμο, χάρη και στην πρόσφατη εξαγορά της Αμερικάνικης εταιρείας Cooper Tire & Rubber Company. Ιδρύθηκε το 1976 και το πρώτο της εργοστάσιο λειτούργησε στην Perambra Kerala στην Ινδία. Η εταιρεία διαθέτει μεγάλο αριθμό βιομηχανικών μονάδων τόσο στην Ινδία όσο και στην Ολλανδία. Η Apollo Tyres Ltd είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών στην Ινδία με ημερήσια παραγωγή που ξεπερνά τις 35.000 τεμ. Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Συνεδρίου “Tire Technology International Awards for Innovation and Excellence 2013” η εταιρεία τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου κατασκευαστή ελαστικών για το 2013. Τα ελαστικά Apollo Tires καλύπτουν ένα μεγάλο portofolio κατηγοριών συμπεριλαμβανομένων επιβατικών κα επαγγελματικών αυτοκινήτων.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των εταιρειών Apollo Tyres Ltd και της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. ο Export Area Manager, Thomas Mittendorff, δήλωσε: “Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Apollo, την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη. Ο ζήλος και ο επαγγελματισμός που διέπει την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ήταν οι βασικοί παράγοντες  για την απόφαση μας να της αναθέσουμε την Εισαγωγή - Διανομή των ελαστικών της Apollo Tires στην Ελληνική αγορά. Έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι γνωρίζουν τη διαδικασία για να αναδείξουν μία μάρκα. Έχουμε υψηλές προσδοκίες από τη νέα μας συνεργασία και στηρίζουμε την αισιοδοξία μας στον επαγγελματισμό των στελεχών του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη ”.

Ο Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Ομίλου Ιωάννης Παπαβασιλείου με αφορμή τη συνεργασία με την Apollo Tires δήλωσε: “είναι μεγάλη μας τιμή που η εταιρεία Apollo Tyres Ltd μας έκανε επιχειρηματικό της εταίρο για την Ελληνική αγορά. Η 90χρονη πορεία του Ομίλου στην αυτοκίνηση και η αναγνωρισμένη αξία με τις  οι υψηλές προδιαγραφές των ελαστικών ApolloTires θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εδραίωση τους ως ελαστικά υψηλής προστιθέμενης αξίας για τους έλληνες οδηγούς. Πιστεύω ακράδαντα ότι τόσο η τεχνογνωσία της Apollo στον τομέα των ελαστικών καθώς επίσης και η επιθετική της πολιτική με τις συνεχείς συγχωνεύσεις που πραγματοποιεί σε παγκόσμιο επίπεδο θα αποτελέσουν εφαλτήριο για την περαιτέρω εξάπλωση των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων στον κλάδο των ελαστικών, στο οποίο έχουμε ξεκινήσει να δραστηριοποιούμαστε το τελευταίο χρονικό διάστημα”.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...