F1: Το αποτέλεσμα θορύβησε τους ανθρώπους της RBR

Δουλεύουν σκληρά για να απαντήσουν ...

  • -
  • -

Η RBR δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις του αγώνα της Γερμανίας και πήρε την 3η και 4η θέση. Σαν «υπενθύμιση» έλαβαν το μήνυμα στην ομάδα και πλέον κοιτάζουν τον επόμενο αγώνα στην Ουγγαρία.

 

Για να πούμε την αλήθεια είχαμε πολύ καιρό να δούμε την Red Bull Racing τόσο «αδύναμη» να απαντήσει στην Ferrari και την McLaren. Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Christian Horner, είπε : «Νομίζω ότι εάν δούμε την Βαλένθια, η McLaren δεν ήταν τόσο καλή, και η Ferrari είναι πιο δυνατή, αλλά και οι δυο είναι δυνατές ομάδες και πιέζουν πολύ. Έχουμε καταφέρει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε πολλών ειδών πίστες. Είχαμε την pole position σε κάθε αγώνα φέτος και κερδίσαμε 6 από τους 10 και ήμασταν στο βάθρο σε κάθε αγώνα, οπότε απέχουμε πολύ από την καταστροφή»

 

«Σίγουρα είναι μια υπενθύμιση ότι δεν μπορούμε να κόψουμε ρυθμό και κανένας από την ομάδα δεν μένει ήσυχος. Όλοι πιέζουν στο μέγιστο», είπε. «Πιστεύω ότι κλειδί στην απόδοση είναι να καταλάβεις τα ελαστικά και να πάρεις το μέγιστο από αυτά, και η Red Bull είχε διάρκεια σε όλους τους 10 αγώνες όταν οι άλλες ομάδες είχαν τα πάνω και τα κάτω τους. Το μάθαμε το μάθημά μας από το Σαββατοκύριακο και ο ερχόμενος αγώνας μπορεί να είναι υπο διαφορετικές συνθήκες. Μπορεί να είναι 20 βαθμούς Κελσίου πιο ζεστός», τόνισε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...