F1: Έτοιμος για νέο συμβόλαιο ο Button

Κοντά σε συμφωνία με την McLaren

  • -
  • -

Σοφά κινείται η ομάδα της McLaren και είναι κοντά στο να επεκτείνει την συνεργασία της με τον Jenson Button. Για το 2012 η ομάδα έχει την οψιόν από την δική της πλευρά και συνεπώς εάν τον θέλει θα τον κρατήσει. Όμως δεν της αρκεί αυτό. Θέλει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2009 στις τάξεις της για αρκετά ακόμα χρόνια, την στιγμή μάλιστα που υπάρχει «θέμα» με τον Hamilton.

 

O Button βρέθηκε και στην λίστα της Ferrari, με τους Ιταλούς να ψάχνουν εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που διώξουν τον Felipe Massa. Η McLaren από την δική της πλευρά είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τον Βρετανό οδηγό. Μάλιστα ο συνδυασμός του Button και του Hamilton τους έχουν κάνει πολύ καλά εργαλεία για το τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας.

 

Έχοντας πλέον τον Button πολύ κοντά στην συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους οι άνθρωποι από το Woking θα κοιτάξουν πιο συγκεντρωμένα να δουν τι θα κάνουν με τον άλλο οδηγό τους, τον Lewis Hamilton. Ο Πρωταθλητής του 2008 βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου και η κριτική που του έχει ασκηθεί είναι πολύ σκληρή, αλλά όχι άδικη. Η επίσκεψή του στο γραφείο του Christian Horner της RBR μετά από τα προκριματικά του Καναδικού GP αναζωπύρωσε τα σενάρια για πιθανή συνεργασία με την ομάδα της Red Bull. Είναι νωρίς για τέτοιες κουβέντες; Όχι. Έτσι για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης η συμφωνία του Alonso με την McLaren για το 2007 κλείστηκε μετά από το Βραζιλιάνικο GP του 2005. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι τα προσύμφωνα είναι κάτι το σύνηθες στις συμφωνίες της F1.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...