Δες σε 3D το νέο μονοθέσιο της Alfa Romeo F1 Team ORLEN

Από το GP του Αζερμπαϊτζάν το προσεχές ΣΚ, το μονοθέσιο C42 αποκτά νέους χρωματισμούς για να καλωσορίσει τη νέα Alfa Romeo Tonale.

  • -
  • -

Ενώνοντας την ιστορία της μάρκας που ξεκίνησε την πορεία της το 1910, με το παρόν, αλλά και το μέλλον, η Alfa Romeo F1 Team ORLEN τιμά τη νέα Alfa Romeo Tonale, παρουσιάζοντας στο πλαίσιο του Grand Prix στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν έναν εντελώς νέο χρωματισμό του μονοθεσίου της ομάδας.

Σχεδιασμένα από το Centro Stile Alfa Romeo, τα νέα γραφικά που κοσμούν τη C42 είναι αφιερωμένα στην Tonale, το πρώτο εξηλεκτρισμένο C-SUV της μάρκας. Με αυτό το όχημα, η μάρκα εισέρχεται στη νέα εποχή της συνδεσιμότητας και του εξηλεκτρισμού, ενώ την ίδια στιγμή διατηρεί όλα εκείνα τα ξεχωριστά στοιχεία που κατέστησαν την Alfa Romeo σημείο αναφοράς στο χώρο του αυτοκινήτου.

Το σημείο που τραβά αμέσως στην προσοχή πάνω στο μονοθέσιο είναι το κάλυμμα του κινητήρα, όπου το κόκκινο χρώμα έχει αντικατασταθεί από το πράσινο, το οποίο είναι και το χρώμα λανσαρίσματος της Tonale. Με έμπνευση από το θρυλικό Montreal Green, το νέο χρώμα παράλληλα συμβολίζει και τη μετάβαση της μάρκας στην εξηλεκτρισμένη κίνηση και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, στοιχεία τα οποία όμως δεν στερούν στο ελάχιστο το διαχρονικά σπορ χαρακτήρα, αλλά και την premium αίσθηση που χαρακτηρίζουν μια Alfa Romeo.

Περιπλανηθείτε στο νέο μονοθέσιο της Alfa Romeo F1 Team ORLEN με αυτή τη 3D παρουσίαση:

Οι διαγώνιες γραμμές που έχουν σχεδιαστεί πάνω στο πράσινο κάλυμμα ενισχύουν τη δυναμική εικόνα και τονίζουν την ονομασία της μάρκας με την κλασική γραμματοσειρά, αλλά και το όνομα του μοντέλου που περνά την Alfa Romeo στο μέλλον. Παράλληλα η λευκή γραμμή που ξεκινά από την κορυφή του καλύμματος σχηματίζει τη ξεχωριστή φωτεινή υπογραφή της Tonale, η οποία αποτελεί μια μοντέρνα εκδοχή των 3+3 φωτιστικών σωμάτων των θρυλικών SZ Zagato και Proteo. Από το σύνολο δεν θα μπορούσε να λείπει και το “Quadrifoglio”, σύμβολο τύχης και υψηλής απόδοσης της μάρκας.

Δείτε ακόμη Οδηγούμε τη νέα Alfa Romeo Tonale

Με το πράσινο να αποτελεί μαζί με το λευκό και το κόκκινο βασικό χρώμα της νέας εμφάνισης της C42, οι Valtteri Bottas και Zhou Guanyu θα οδηγήσουν το μονοθέσιο της Alfa Romeo F1 Team ORLEN στους δρόμους του Μπακού, όπου θα πραγματοποιηθεί ο όγδοος αγώνας του φετινού Πρωταθλήματος της Formula 1, ενός θεσμού στον οποίο η Ιταλική μάρκα κατέκτησε το πρώτο Πρωτάθλημα στην ιστορία του το 1950.

Alfa Romeo ORLEN F1 Team Tonale 2

Η νέα εμφάνιση τονίζει επίσης τους στενούς δεσμούς της Alfa Romeo με τη Sauber, με τη συνεργασία των δύο μερών να μην περιορίζεται στους αγώνες, αλλά να επεκτείνεται ώστε προηγμένες λύσεις από την Formula 1 να μεταφέρονται και στα μοντέλα παραγωγής της μάρκας. Η διαδικασία εξέλιξης στοιχείων όπως η υβριδική τεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη, το λογισμικό, αλλά και η κορυφαία ποιότητα έχει επωφεληθεί από αυτή τη συνεργασία και στην περίπτωση της Tonale, η οποία συνδυάζει την εξηλεκτρισμένη κίνηση με την εστίαση στην οδηγική απόλαυση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...