F1 GP Ισπανίας: Το πρόγραμμα για όλο το τριήμερο

Η Formula 1 συνεχίζει το φετινό της ταξίδι επιστρέφοντας σε ευρωπαϊκό έδαφος, με τον έκτο αγώνα της χρονιάς που θα γίνει στην πίστα Circuit de Barcelona-Catalunya.

  • -
  • -

Το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικά, καθώς Leclerc και Verstappen βρίσκονται αντιμέτωποι στη μάχη της κορυφής σε κάθε αγώνα. Παράλληλα, πολλές μάχες έχουμε και στις πιο πίσω θέσεις αρχικά ανάμεσα στους Sainz και Perez, τους δεύτερους οδηγούς των Ferrari και Red Bull, αντίστοιχα, ενώ και οι Mercedes προσπαθούν να κερδίσουν ό,τι περισσότερο μπορούν, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το μονοθέσιο, ειδικά σε αεροδυναμικό επίπεδο.

Αν και στους τελευταίους αγώνες η Red Bull δείχνει να είναι πιο δυνατή, στην Ισπανία μπορεί να δούμε ανατροπή στις ισορροπίες, καθώς η Ferrari θα φέρει τις πρώτες ουσιαστικές αναβαθμίσεις της χρονιάς. Αναβαθμίσεις περιμένουμε και από τη Red Bull, όμως οι Αυστριακοί έχουν προχωρήσει σε βελτιώσεις και στους άλλους αγώνες, οπότε το δικό τους βήμα προς τα μπροστά ίσως να είναι μικρότερης έκτασης.

GP Spain

Η πίστα της Βαρκελώνης έχει μήκος 4.675 μ. και οι οδηγοί θα τη γυρίσουν 66 φορές, συμπληρώνοντας 308,424 αγωνιστικά χιλιόμετρα την Κυριακή.

Το τριήμερο ξεκινάει με τις Ελεύθερες Δοκιμές 1 και 2 την Παρασκευή, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τις 15:00 και 18:00. Το Σάββατο έχουμε τις Ελεύθερες Δοκιμές 3 στις 14:00 και τις κατατακτήριες στις 17:00, ενώ την Κυριακή έχουμε μόνο τον αγώνα στις 16:00.

Δείτε ακόμα: Αγοράζει ποσοστό της Chelsea ο Hamilton;

Η μετάδοση θα γίνει από την ΕΡΤ (ελεύθερες δοκιμές στο ERTflix, κατατακτήριες και αγώνας στην ΕΡΤ2), την Cosmote TV στο κανάλι Cosmote Sport 5, ενώ υπάρχει και το επίσημο συνδρομητικό πακέτο του αθλήματος με την ονομασία F1 TV, στο οποίο η περιγραφή γίνεται στα Αγγλικά, από το βρετανικό κανάλι Sky Sports.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...