Αγοράζει ποσοστό της Chelsea ο Hamilton;

Κεφάλαια για την εξαγορά της Chelsea φέρεται να έχει βάλει ο Lewis Hamilton, στο πλαίσιο των προσπαθειών για ανεύρεση αγοραστή που κάνει η ομάδα.

  • -
  • -

Μετά την αποχώρηση του Roman Abramovich από την ιδιοκτησία της Chelsea, ο βρετανικός σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση αγοραστή. Η πώληση θα γίνει με τη διαδικασία της δημοπρασίας, την οποία επιβλέπει ένας αμερικανικός τραπεζικός οργανισμός me την ονομασία Raine Group.

Ανάμεσα στους πιθανούς ιδιοκτήτες είναι ο Lewis Hamilton, αλλά και η τενίστρια Serena Williams.

Chelsea

Η ιδιοκτησία της ομάδας που κατέκτησε το Champions League την περασμένη σεζόν θα κριθεί κυρίως ανάμεσα σε τρία επενδυτικά σχήματα. Στο ένα από αυτά ο βασικός παράγοντας είναι ο Sir Martin Broughton, υψηλόβαθμο στέλεχος του ομίλου στον οποίο ανήκουν οι αεροπορικές εταιρείες British Airways, Iberia και Vueling.

Δείτε ακόμα: Χωρίς αντίπαλο ο Hamilton στο Instagram. Πόσο αξίζει κάθε του post;

Ο Βρετανός οδηγός με τα 7 πρωταθλήματα στη Formula 1 έχει δεσμευτεί για τη συμμετοχή του στο επενδυτικό σχήμα με 10 εκατομμύρια λίρες (σχεδόν 12 εκατομμύρια ευρώ). Ακριβώς με το ίδιο ποσό έχει δεσμευτεί να συμμετέχει και η Serena Williams, μία από τις πιο επιτυχημένες τενίστριες με 23 Grand Slam στο όνομά της.

Chelsea

Η πρόθεση του Hamilton να αποκτήσει κομμάτι της Chelsea αποτελεί κάτι απρόσμενο, καθώς έχει δηλώσει ότι είναι οπαδός της Arsenal. Πέρα από τις προσωπικές προτιμήσεις, όμως, φαίνεται ότι ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θεωρεί την Chelsea καλή επένδυση.

Έχοντας ήδη κλείσει τα 37 έτη και με το συμβόλαιό του στη Mercedes να ολοκληρώνεται στο τέλος του 2023, ο Βρετανός οδηγός σίγουρα θέλει να βρει τρόπους ώστε να επενδύσει τα χρήματά του και ταυτόχρονα να αποκτήσει ασχολίες για όταν δε θα οδηγεί πλέον στη Formula 1.

Είναι καλή η επένδυση του Hamilton. Στη θέση του θα βάζατε τα λεφτά σας στην ομάδα ή θα τα ρίχνατε αλλού;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...